7 Gode grunde til at bruge en personlig træner?

 In Ikke kategoriseret

“Det er dyrt”, “Jeg ved godt selv hvordan man skal træne” “Jeg har ikke brug for hjælp, jeg er bange for at få skæld ud …”

Ja der kan være mange grunde til ikke at søge efter hjælp med sin træning, men en ting er sikkert, vi kan ALTID blive bedre til et eller andet, så hvorfor så ikke have de bedste forudsætninger for det ?

At bestemme sig for at hyre en personlig træner er et stort skridt, hvad enten om det er en der skal træne med dig hver gang du er afsted, eller om det blot er inspiration til nye trænings rutiner, så kræver det alligevel en del overvejelser. Hvis du har stået i en af disse situationer, så er der heldigvis hjælp at hente.

7 gode grunde til at bruge personlig træning:

1. Du ved ikke hvor du skal starte?

where_to_start

Du er helt grøn, har måske kun været i et fitness center et par enkelte gange, og det der holdtræning er bare ikke dig?  Du kan selvfølgelig altid prøve dig frem, se hvad andre gør omkring dig og prøve at kopiere, men hvis du vil undgå en masse spildtimer og få hurtigt svar på alle dine spørgsmål om hvad du skal starte med, er det cardio eller styrketræning, er det en halv time eller det to timer?  – Så hyr hjælp!

– Det vil spare dig en masse tid og kræfter.

2. Du ser ikke resultater?

skinny-guyDu har muligvis trænet i en del år på egen hånd nu, der er måske endda sket en lille fremgang, men det var muligvis mest i starten og du har svært ved at måle fremgang. Du forstår ikke du ikke kan tabe dig de sidste par kilo, eller hvorfor vil den bestemte muskel bare ikke vokse? – En personlig træner kan hjælpe dig med at analysere dine nuværende rutiner og komme med nye indspark der helt sikkert vil hjælpe dig med at nå dine mål.

3. Du er begyndt at kede dig?

Du har trænet i en del tid, måske endda flere år? og du har egentlig lavet den samme træningsrutine lige siden du startede, eller måske kun byttet et par enkelte øvelser ud. Optimalt? – NEJ! Du vil helt sikkert ha’ nået et plateu og hvor motiverende er det? Klart at du vil begynde at kede dig med tiden. Med hjælp vil du helt sikkert få lov til at prøve en masse nye øvelser og træningsrutiner af, og med hjælp sikre du dig også at du udfører alt korrekt, første gang.

4. Du trænger til at blive udfordret?

Vi har en tendens til at lave det vi kender, om det er i træningssammenhæng eller i en anden situation, så gør vi det vi plejer, for vi vil jo ikke gøres til grin ved at prøve på noget vi ikke kan finde ud af. Sådan er vi bare! Men en gang i mellem skal man bare have sparket og kastes ud i noget nyt. Nye øvelser, ny tempomanipulation, en rep mere, flere sets / færre sets – ja det kan være hvad som helst. En personlig træner kan helt sikkert udfordre dig, så der opnås ny motivation.

Læs også: Den bedste personlig træner uddannelse

5. Du mangler en motivator?

Selvom din træner måske ikke er med dig hver gang, så skal du alligevel på et eller andet tidspunkt stå til regnskab med din træner, og bare det, kan gøre at du måske lige presser dig lidt mere end normalt. Du kommer måske afsted til centeret selvom du virkelig ikke altid orker, tager den sidste rep selvom du er ved at græde af smerte, eller husker på dine træners ord med at spænde op i bagdelen, selvom det er nemmere at slappe af 😛

6. Du har et helt bestemt mål for øje?

Hvad enten det er at tabe x antal kilo, træne hen imod en konkurrence, så vil planen på et eller andet tidspunkt næsten altid fejle, og når den gør det, kan det tit betyde at man giver op. Det kan være svært at hive sig selv op, hvis man først er faldet, og det hele virker lige pludselig uoverskueligt. Men med en personlig træner ved din side vil han eller hun altid stå til rådighed, og gøre alt hvad der overhovedet kan gøres, for at du bliver kørt tilbage på det rigtige spor og fortsætter fremad. Så hvis du har sat dig noget for, og det betyder alt i verden for dig, så overvej at få hjælp!

7. Du bliver forvirret over alle de meninger og holdninger der findes?

Hvis du selv har læst lidt frem og tilbage om træning, måske diskuteret det med forskellige personer i dit fitness center, så har du helt sikkert fundet ud af hvor mange forskellige holdninger der er til tingene? Du står måske endnu mere forvirret end før? Hvordan skal jeg spise, hvordan skal jeg træne, ja det kan være lidt af en jungle at finde ud af hvad man skal tro på nogen gange. Men sagen er, at JA, der er flere forskellige metoder at gøre tingene på, men med hjælp fra en personlig træner kan du i princippet slå hjernen fra, og gøre hvad du for besked på. Hvis nogen stiller spørgsmålstegn til hvorfor du gør sådan og ikke sådan, kan du nemt svare: “Fordi min træner siger det skal jeg” – Simpel is that. Det værste du kan gøre er at gøre lidt af hvad alle siger og mener, og skifte mening hver dag, så får du uden tvivl, ALDRIG gode resultater.

Der fik du lige en mase gode grunde til at hyre en træner – nu får du en række grunde til ikke at gøre det.

3 Grunde til at du IKKE skal hyre en træner

Du skal IKKE vælge en personlig træner hvis du:

1: Nægter at lytte til andre end dig selv.

Hyrer du en træner skal du måske ændre på nogle ting som du er vant til, har du absolut ikke lyst/mod på dette, hvorfor så søge hjælp?

2: Ikke kan overholde en aftale

Det bliver umuligt at planlægge et forløb, hvis du er typen der aldrig kommer til tiden eller glemmer alle aftaler.

3: Ikke selv kan tage ansvar på dine handliner 

At hyre en træner løser automatisk ikke alle dine problemer, blot fordi du smider penge efter en træner vil vægten automatisk ikke falde af sig selv – det kræver en indsats.

Skal vi hjælpe dig?

Læs også: Få et gratis træningsprogram

Recommended Posts

Leave a Comment

4 + 19 =

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.