fbpx

Hjemmetræning udstyr

 In Ikke kategoriseret

Hvis du er en af dem der heller ikke er helt pjattet med at være i et fitnesscenter, kan det være du overvejer at flytte træningen hjem til dig selv. Jeg har tidligere skrevet om de mange fordele der er ved hjemmetræning, men hvis du ikke er helt overbevidst kan du læse denne artikel om Hjemmetræning vs. Fitness.

Men hvilket hjemmetræningsudstyr, er så relevant at anskaffe dig, hvis du overvejer at flytte fitness hjem i din egen stue?

Jeg vil dele mine anbefalinger op i 3 niveuaer:

  • 1000 kr klassen
  • 5000 kr klassen
  • +10.000 kr klassen

Udover budget, er det selvfølgelig også værd at overveje hvor meget plads du har til rådighed, men det fede ved hjemmetræning er at man kan komme rigtig langt, med meget lidt udstyr.

Fitnessudstyr for omkring 1000 kr

1. Slyngetræner

En slyngetræner kan bruges til rigtig mange øvelser, men der hvor den især kommer til sin ret er til rygtræningen – som kræver at du kan lave et træk af en art – Og det er bare rigtig svært hvis ikke du har et redskab som fx en slyngetræner.

Udover rygtræningen kan de også bruges til rigtig mange andre øvelser, såsom Ring Pushups, maveøvelser, et-bens øvelser osv.

Se de mange slyngetræner øvelser i denne artikel.

hjemmetræningsudstyr

2. Elastikker

Jeg både elsker og hader elastikker.

Men til hjemmetræningen er det altså bare smart – For det er ikke lige os alle sammen der kan finde plads til flere forskellige håndvægte i diverse kilo – Men elastikker er billige og så fylder de ingenting.

Elastikkerne kan bruges i rigtig mange øvelser hvor der skal modstand på. Som fx Bicepscurls, Triceps extensions, skulderpres osv. Det er derfor en god ide at have nogle forskellige elastikker med forskellig modstand,

elastikker til hjemmetræning

3. Træningsmåtte

Rigtig mange øvelser kræver at du skal ned og ligge på gulvet, eller have knæene i jorden – og det er bare mere behageligt på en måtte.

Du kan selvfølgelig sagtens undvære måtten i princippet – MEN det kan hurtigt komme til at gøre ondt i både ryg, knæ og hofter hvis ikke der er noget blødt underlag.

Måtte til hjemmefitness

Hjemmetræningsudstyr for omkring 5000 kr

Okay lad os sige at du er vant til at træne, så du tør måske godt at investere i lidt mere udstyr. Lad mig give mit bud på hvad der er realistisk at anskaffe indenfor dette budget, som heller ikke er noget billigt skrammel. Udover de tre ting jeg allerede har nævnt, kommer her de næste ting i rækken der passer perfekt ind i til hjemme fitness

Tid til vægte: Håndvægte eller Kettlebells

Om du er til håndvægte eller Kettlebells er et præference spørgsmål

Summary
Article Name
Hjemmetræning udstyr
Recent Posts
Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.

Træningssko - vægtløftersko