Dette websted ejes og drives af Gilbaks. Hos Gilbaks er vi opmærksomme på, at mange af de besøgende på vores websted er bekymrede for at afgive oplysninger og for, hvordan vi behandler disse oplysninger. Det er det, vores Politik til beskyttelse af personlige oplysninger handler om. Den beskriver, hvad vi bruger de oplysninger, vi får på dette websted, til. Vi opdaterer muligvis denne politik fra tid til anden, så du bedes tjekke den regelmæssigt. I henhold til amerikansk lovgivning, der trådte i kraft i april 2000 under the U.S. Children’s Online Privacy Protection Act, skal børn under 13 år have ekstra beskyttelse, når de er online. Se vores politik under “Børn” nedenfor.

Vores politik

På vores websted indsamles der ikke personlige oplysninger om dig, medmindre du frivilligt og bevidst giver os tilladelse hertil. Du kan besøge vores websted, uden at fortælle os, hvem du er eller afsløre personlige oplysninger om dig selv. Hvis du specifikt er indforstået med at udlevere oplysninger, som kan identificere dig personligt, til os, f.eks. hvis du beder om at komme på vores mailingliste, deltager i en reklamekampagne eller beder os om oplysninger, kontakter vi dig muligvis fra tid til anden.

Der er visse funktioner på vores websted, som forudsætter, at du angiver personlige kontaktoplysninger for at kunne benytte disse funktioner. Hvis du benytter disse funktioner, anvender vi oplysningerne, du giver, til at levere de produkter, produktoplysninger eller tjenester, du anmoder om. Pga. mængden af anmodninger, vi modtager, kan vi være nødt til at oplyse dit navn, din e-mailadresse.

Sikkerhedsoplysninger

Dinpersonlige oplysninger deles eller sælges aldrig, og de afsløres aldrig uden for Gilbaks ud over som beskrevet ovenfor eller iht. lovmæssige eller juridiske krav.

Gilbaks træffer rimelige forholdsregler for at beskytte de oplysninger, vi indsamler. Oplysningerne beskyttes mod misbrug eller tab og mod uautoriseret adgang, modifikation eller offentliggørelse.

Ingen datatransmission via internettet eller oplysninger, der er gemt på servere, hvortil der er adgang via internettet, er med garanti helt sikre.

Børn

Vi bekymrer os for sikkerheden i forbindelse med børns personlige oplysninger, og vores regler og procedurer er i overensstemmelse med gældende lovgivning om beskyttelse af disse. Vi indsamler ikke bevidst personlige oplysninger fra børn under 13 år. Gilbaks gemmer ikke kommunikation, vi modtager, og som kan identificeres som kommende fra børn under 13 år.

 

 

Automatiske oplysninger
Eksempler på oplysninger, som vi indsamler og analyserer automatisk, omfatter: IP-adressen, der anvendes til at forbinde din computer med internettet, brugernavn, e-mailadresse, adgangskode, oplysninger om computer og forbindelse (f.eks. browsertype og version), operativsystem og platform samt logonhistorik og den komplette URL-clickstream til, via og fra vores websted (herunder dato og klokkeslæt). Vi bruger også browserdata som f.eks. cookies, Flash-cookies (også kaldet Flash Local Shared Objects) eller lignende data i visse afsnit af vores websted til at forhindre svindel og til andre formål. Under nogle besøg kan vi anvende softwarefunktioner som JavaScript til at måle og indsamle oplysninger, herunder svartider på siden, overførselsfejl, varigheden af besøgene på visse sider, oplysninger om interaktion på siden, f.eks. rulning, klik og mouse-overs, samt de metoder, der anvendes til at forlade siden.

Adgang til dine data

Du har ret til at bede om en kopi af de personlige oplysninger, vi har om dig. Du har også ret til når som helst at bede os om at korrigere eller opdatere dinpersonlige oplysninger eller om at fjerne dem fra vores arkiver.
Gilbaks

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål om vores politik til beskyttelse af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Ændringer i denne politik til beskyttelse af personlige oplysninger

Eventuelle ændringer i politikken til beskyttelse af personlige oplysninger angives på dette websted. Tjek webstedet regelmæssigt for at se, om der er opdateringer.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.

0