Gilbaks

Tilbage i maj 2014 stiftede jeg, Marianne, virksomheden ‘Gilbaks‘ med henblik på at udføre personlig træning, planlægge træningsprogrammer, samt tilbyde kostvejledning. Jeg startede med at udføre den personlige træning i det gamle Fresh Fitness, senere i Haraldslund motioncenter og derefter i Aalborg styrkeløfterklub. Det var 3 vidt forskellige centre der alle havde deres fordele og ulemper. Grunden til de mange skift af træningscentre var at jeg fortsat søgte et sted hvor udstyret var i orden, men hvor der samtidig ville være behagelige omgivelser så både mig, og ikke mindst mine klienter kunne føle sig tilpasse i.

I sommeren 2016 tog jeg beslutningen om at ta’ skeen i egen hånd, da ingen af træningsfaciliteterne i Aalborg, levede op til vilkårene jeg ønskede til personlig træning. Jeg valgte derfor at bygge mine egne faciliteter til at udføre den personlige træning, hvor jeg selv var herre over det valgte udstyr. Det gav mere ro og koncentration til både mig og mine klienter, da der nu aldrig er afbrydelser fra andre trænende medlemmer, eller udstyr der er optaget, eller åbningstider man skal forholde sig til. Selvom det ikke er fancy og flotte lokaler vi har, fungere det.

Sundhed, træning og god kost kommer mere og mere i fokus, så i 2017 er trænerstablen blevet udvidet, så de fleste af døgnets timer nu er dækket af, og det er muligt at modtage personlig træning på et tidspunkt der passer dig.

Mød dine mulige trænere

Marianne Gilbak
Marianne Gilbak

Ejer af Gilbaks og Personlig træner, Coach og Kostvejleder.

Det er muligt at modtage personlig træning fra Marianne i disse tidsrum:

Mandag: 9 – 20

Tirsdag: 6 – 15

Onsdag: 9 – 20

Torsdag: 6 – 18

Fredag: 6 – 15

 

 

 

Christian Windfeld

Personlig træner og Kostvejleder.

Det er muligt at modtage personlig træning fra Christian i disse tidsrum:

Mandag: 16.30 – 19.30

Tirsdag:16.30 – 19.30

Torsdag: 16.30 – 19.30

 

 

 

Hvor finder du os?

  • Adresse: Hjulmagervej 19
  • Tlf: 51 30 73 19
  • Mail: Kontakt@gilbaks.dk
Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.