Gilbaks

Tilbage i maj 2014 stiftede jeg, Marianne, virksomheden ‘Gilbaks‘ med henblik på at udføre personlig træning, planlægge træningsprogrammer, samt tilbyde kostvejledning.

Jeg sætter en æra i at videreuddanne mig, og holde mig opdateret i forhold til relevante uddannelser, du kan finde en oversigt over alle mine uddannelser lige her:

Læs mere om Marianne Gilbaks uddannelser, lige her.

Igennem tiden er den personlige træning blevet udført diverse steder:

Historie

Det startede det gamle Fresh Fitness – men da man som selvstændig ikke måtte drive forretning der flyttede det hurtigt over til  Haraldslund motioncenter.

Her tog det fat, og personlig træning blev hurtigt voldsomt populært.

I 2015 flyttede vi træningen over i Aalborg styrkeløfterklub. Det var 3 vidt forskellige centre der alle havde deres fordele og ulemper.

Grunden til de mange skift af træningscentre var at jeg fortsat søgte et sted hvor udstyret var i orden, men hvor der samtidig ville være behagelige omgivelser så både mig, og ikke mindst mine klienter kunne føle sig tilpasse i.

I sommeren 2016 byggede jeg mine egne træningsfaciliteter i Aalborg. Det var en simpelt garage, der blev fyldt op med funktionelt udstyr. i 2017 kom der også et par hjælpetrænere til.

i 2019 solgte jeg udstyret og garagen igen – da der nu var kommet så mange fine centre i Aalborg, at det ikke kunne betale sig sådan et kæmpe lokale for Marianne, og 1 enkelt deltidsmedarbejder.

Fra 2019 gik jeg solo igen, og flyttede træningen ud i Gug i Gym and Fitness.

i 2019 endte jeg dog også med at gå på barsel.

2020 skulle være comeback året.

men så kom corona.

Det meste af træningen blev derfor flyttet udendørs.

i  2021 bliver meget af træningen stadig udført udendørs, samt coachingsessioner bliver udført online.

Det giver mere frihed og fleksibilitet.

Læs mere om Marianne Gilbaks uddannelser, lige her.

 

KONTAKT

Mail: Kontakt@gilbaks.dk

Læs også mine Fitness-guides:

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.

0