De mest læste indlæg i 2016

 In Ikke kategoriseret

Nytåret nærmer sig, og hvad passer bedre end et lille tilbageblik på året der gik, her på bloggen. Vi kigger nærmere på de 5 mest læste indlæg i 2016 her på siden. Vi tæller ned fra 5.

På 5. pladsen

Kommer Trine med hendes gæsteindlæg, der fortæller om hvordan hun kom fra en doven sofakartoffel til en nu sofapomfrit (yep jeg ved ikke hvordan hun fandt på den titel!?). Men det er i hvertfald en morsom og motiverende historie, om Trines valg af ændring i adfærd – Har du ikke læst historien, så skynd dig at få den læst.

Fra sofakartoffel til bevidst sofapomfrit

På 4. pladsen

På 4. pladsen kommer dette indlæg med en masse forslag og madopskrifter til en let og hurtig morgenmad. Er du i tvivl om hvad dagens første måltid skal stå på, så læs med i dette indlæg.

Sund morgenmad

På 3. pladsen

Numser er der massere af fokus på i øjeblikket, og det er nok en af de kropsdele der har fået størst opmærksomhed i 2016, så ikke mærkeligt at dette indlæg fik en 3. plads.

De bedste balleøvelser

På 2. Pladsen

Numser og baller er endnu mere i fokus i dette indlæg. Her får du nemlig 5 øvelser du for alt i verden bør undgå. Jeg overvejer at lave en del 2 til dette indlæg – fordi der fortsat kommer flere og flere STUPIDE (numse) øvelser.

5 totalt stupide Instagram-øvelser

På 1. pladsen 

Og det mest læste indlæg på Gilbaks.dk kommer her; Nemlig indlægget om mavetræning. Maven er et ømt punkt på mange der gerne vil tabe sig, så det kommer ikke som den store overraskelse at dette indlæg vandt 1. pladsen over årets mest læste indlæg her på siden. Med over 1000 visninger i 2016.

Sådan får du en Flad mave

Tak fordi du læste med i 2016. Jeg regner fortsat med at finde på nye og interessante indlæg i 2017.  Har du et emne eller et ønske må du hellere end gerne komme med det? Skriv en kommentar i indlægget, på facebook, via mail eller noget helt fjerde ….

Jeg er åben for forslag 🙂

Tak for i år – Marianne Gilbak

Recent Posts

Leave a Comment

4 × 1 =

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.