De Aller bedste Protein pandekager
Protein pandekager er nemme at lave, smarte at tage med, og okay lækre, sålænge man finder den rette opskrift. MEN de kan også hurtigt blive RIGTIGT tørre – men det er jo klart hvis man både sparer hvedemelet væk og alt fedtstoffet – så forvent derfor ikke en kulinarisk dessertoplevelse, hvis du overhovedet ikke bruger nogen former for fedtstof til dine protein pandekager.
Til gengæld er protein pandekager super smarte at have med på farten som en nem snack, eller et mindre mellemmåltid. Det er helt sikkert her jeg synes protein kagerne har sin plads.
Her får i min version på protein pandekager:
Protein pandekage opskrift:
Der kommer ca. 10-12 stk. ud af denne opskrift.
Ingredienser:
- 2 Æg
- 1 Spsk. Skyr
- 15 g Proteinpulver, Whey (jeg foretrækker vanilje eller chokolade Fra Bodylab)
- 15 g Mandelmel (affedtet)
- 1 tsk. fiberHUSK
- 1-2 spsk. Sukrin
- 1/2 tsk. Bagepulver
- 1/2 tsk. Kanel
- 1/2 tsk. Kardemomme
- Lidt vand
Sådan gør du:
- Bland alle ingredienserne sammen, og lad det gerne trække lidt, så bliver dejen lidt mere “Fast”, så snart FiberHUSKen begynder at virke.
- Form små klatter på panden og bag dem på begge sider. Panden skal gerne være på middel varme, så pandekagerne ikke bliver brændte.
- Du bestemmer selv om du vil stege dem i smør, olie eller om der ikke er plads til fedtstoffer i madbudgettet. Jeg foretrækker personligt lidt rigtigt smør.
- Der kommer ca 10 – 12 små proteinpandekager ud af ovenstående opskrift.
Du kan med fordel lave en ordentlig stak, og bruge dem til mellemmåltider når du er på job eller når du er på farten, jeg bruger dem tit som et mellemmåltid. De passer også fint, som en lækker morgenmad i weekenden.
De kan spises med bær, peanutbutter eller andet i den dur 🙂
– Enjoy 🙂
Makrofordeling
- Kcal: 250
- Fedt: 14 g
- Kulhydrat: 6 g
- Protein: 31 g

Proteinpande kager med friske jordbær
→ Kunne du tænke dig at finde flere Sunde mellemmåltider, finder du det her.
→ Kunne du tænke dig at finde flere forslag til eh sund morgenmad, finder du det her.





