Skal man spise morgenmad?

 In Vægttab

“Morgenmad er dagens vigtigste måltid”

Hvor tit har du ikke lige hørt den her sætning^? Vi er nærmest blevet opdraget med det siden vi var børn. HUSK for guds skyld morgenmaden. Mange voksne “glemmer” til gengæld morgenmaden, enten fordi vi har for travlt, eller fordi man ikke er sulten om morgenen, og venter med det til senere, eller af en helt tredje grund.

Skal man spise morgenmad?

Men hvis man ikke har lyst til morgenmad – skal man så tvinge sig selv til det, hvis man ønsker at være sund? eller hvis man vil tabe sig eller andet i den stil. Lets take a look.

Studier:

Dette studie fandt ingen forskel i ændringen af vægttab på dem der spiste morgenmad (skulle spise det inden kl. 10.00) vs. dem der først blev instrueret i først at spise morgenmad efter et kl. 11.00 http://ajcn.nutrition.org/content/100/2/507.short

Dette studie fandt at dem der ikke spiser morgenmad men blev tvunget til det, tog faktisk på: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28063876

Forslag til morgenmad?

Find opskrifter og forslag til Sund Morgenmad her.

Recent Posts

Leave a Comment

nine − 3 =

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.