Bodylab proteinpulver anmeldelse

 In Kosttilskud

Bodylabs proteinpulver er et af de mest solgte produkter i Danmark, der nu også samarbejder med det norske selskab Scandza. Derfor får du her en uddybende anmeldelse af deres forskellige proteinpulver produkter. Hvad smager bedst? Hvilket proteinpulver er bedst til veganere osv.

Virksomheden har eksisteret siden 2003 og de har ikke kun 1 proteinpulver på hylderne længere, men flere forskellige slags alt efter hvad du er til.

Deres mest solgte proteinpulver: Bodylab Whey 100

bedste proteinpulver til vægttab på pris

Bodylab Whey 100 er der hvor det hele startede – nemlig deres første proteinpulver. Dette produkt er kendt for sin ekstraordinære kvalitet, da det indeholder valleproteinisolat med minimalt fedt og kulhydrater, hvilket sikrer maksimal muskelopbygning og restitution.

Det er også dette proteinpulver du kan få i allerflest smage. Lige fra Vanilje og Chokoalde til de mere eksotiske som; strawberry milkshake, chocolate coconut, appelsin osv.

Jeg er måske kedelig men min yndlings er Vanilla Milkshake – Den kan du nemlig bruge til alt (fx protein pandekager, protein smoothies, havregrød osv)

Noget jeg også elsker Bodylab for, er at de oplyser aminosyresammensætningen, så der ikke bliver lusket med proteinspiking.

Se bare her:

Andmeldelse af bodylabs proteinpulver

Prisen er generelt steget over de seneste par år (men okay det er de fleste ting jo) Men det ligger meget i stil med andre proteinpulver produkter, og jeg vil personlig gerne betale en 20’er mere for den troværdighed og kvalitet som Bodylab giver med sig.

Deres nyeste skud på stammen: Bodylab Clear whey – Laktorse fri og frisk i smagene

Bodylab Clear Whey er et nyt og innovativt proteinpulver, der adskiller sig ved sin klarhed og letfordøjelighed. Dette produkt skiller sig ud fra traditionelle valleproteinpulvere ved at have en frisk og transparent konsistens, der gør det nemt at indtage. Clear Whey tilbyder kvalitets protein i forskellige lækre smagsvarianter og er ideel til dem, der søger en anderledes oplevelse inden for træningskosttilskud. 

Prismæssigt ligger Clear Whey i den høje ende. Til gengæld kan det også indtages hvis du er laktoseintolerant.

Bodylab clear whey proteinpulver

Bodylab Vegan Blend

Bodylab Vegansk Proteinpulver er en førsteklasses mulighed for dem, der værdsætter både kvalitet og etisk ansvarlighed. Dette proteinpulver skiller sig ud ved at tilbyde et plantebaseret proteinkilde, der er skånsomt for miljøet. Det er formuleret med omhu for at levere en imponerende proteinmængde og smag, der rivaliserer med traditionelle valleproteinpulvere. Prisen er konkurrencedygtig og gør det til det ideelle valg for dig, der ønsker at styrke din træning med et vegansk alternativ uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Personlig er jeg ikke super vild med smagen – men det gælder for samtlige veganske produkter. Det skyldes at det er bare sværere at få en god smag ud af planteprotein vs. valleprotein.

Bodylab Deluxe – Hvis du elsker milkshake smag

Bodylab proteinpulver anmeldelse

Bodylab Whey 100 Deluxe skiller sig ud med sin fornemme kvalitet og en udsøgt smagsoplevelse, selvom det indeholder lidt mindre protein, nemlig 65%. Men er du i gang med at tage muskelmasse på, kan du blot indtage lidt mere af dette pulver.

Dette premium valleproteinpulver er lavet af det fineste valleproteinisolat, og selvom proteinindholdet er lidt lavere, gør den sublime smag op for det. Med eksklusive smagsvarianter, der leverer en udsøgt oplevelse, er Whey 100 Deluxe det ultimative valg for dig, der værdsætter lækker-milkshake-smag.

Jeg anbefaler uden tvivl at du blander dette proteinpulver med mælk – da det gør den endnu mere milkshake-lækker.

bodylab-proteinpulver anmeldelse

Om anmeldelsen

Jeg har anmeldt proteinpulveret ud fra følgende 4 parametre:

Kvalitet:

Bodylab Whey 100 er kendt for sin høje kvalitet. Det er lavet af valleproteinisolat, hvilket betyder, at det indeholder en høj koncentration af protein med minimal mængde fedt og kulhydrater. Dette gør det til et populært valg blandt træningsentusiaster og atleter.

Smagen

Produktet fås i flere forskellige smagsvarianter, og anmeldelserne er generelt positive. Der er noget for enhver smag, hvad enten du foretrækker klassiske smagsoplevelser som chokolade eller vanilje eller mere usædvanlige valg som blåbær cheesecake. Den gode smag gør det lettere at inkorporere i dagligdagen.

Prisen:

Prisen på Bodylab Whey 100 er konkurrencedygtig i forhold til andre kvalitetsproteinpulvere på markedet. Der er ofte gode tilbud og rabatter tilgængelige, især hvis man køber i større mængder. Dette gør det overkommeligt for folk med forskellige budgetter.

Forhandleren:

Bodylab har etableret sig som en pålidelig og velrenommeret forhandler af kosttilskud og træningsprodukter. Deres online butik og fysiske butikker giver kunderne mulighed for nem adgang til deres produkter, og deres samarbejde med Scandza styrker deres position på markedet yderligere.

Samlet set er Bodylab Whey 100 et kvalitets proteinpulver, der scorer højt på kvalitet, smag, pris og forhandlerens pålidelighed. Det er en populær og pålidelig kilde til protein for dem, der ønsker at støtte deres trænings- og ernæringsmål.

Om Bodylab

Bodylab blev stiftet i Danmark og har rødder i fitness- og kosttilskudsbranchen. Virksomheden blev grundlagt i 2003 af Rasmus Thorup Andersen.

Bodylab har siden sin grundlæggelse vokset sig til en af de førende aktører på markedet for kosttilskud og træningsprodukter i Danmark. De har opnået stor popularitet blandt både professionelle atleter og almindelige fitnessentusiaster på grund af deres fokus på kvalitet og pålidelighed. Bodylab tilbyder et bredt udvalg af produkter, herunder proteinpulvere, aminosyrer, vitaminer og meget mere for at imødekomme de forskellige behov inden for træning og ernæring.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Bodylab proteinpulver anmeldelse
Author Rating
51star1star1star1star1star
Recent Posts
Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.