Bodylab Fiskeolie omega 3: Anmeldelse af produktet

 In Kosttilskud

Her finder du en uddybende af anmeldelse af Bodylabs Fiskeolie produkt. Jeg har nelig haft fornøjelsen af at prøve Bodylab Fiskeolie, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet – i forhold til prisen. Ønsker du at se flere valgmuligheder finder du hele lister her, over de bedste Fiskeolier på markedet.

Se listen her: Find det Bedste Fiskeolie

indlægget indeholder reklame igennem affiliate links til samarbejdspartnere

Andmeldelse af Bodulab Fiskeolie

Næringsindhold pr. dagsdosis

  • Dagsdosis: 3 kapsler
  • Fiskeolie: 3000 mg
  • Total Omega 3: 1950 mg
  • EPA: 990 mg
  • DHA: 660 mg
  • Indhold i pakke: 120 kapsler – 40 serveringer

Test af friskhed

Frisk fiskeolie bør have en mild, let fiskelignende smag og lugt. Hvis olien har en stærk, ubehagelig eller harsk lugt, kan det være et tegn på, at den er blevet dårlig. Derfor tog jeg et par af kapslerne og klippede dem over for at teste smagen og lugten.

RESULTAT: Om Lugten er mild eller ej kan være svært at bedømme hvis ikke man har noget at sammenligne med, men der er dog ikke nogen tvivl om at de lugter af fisk! – Har prøvet produkter der var mildere i både smag og lugt, hvorfor de ikke vinder toppoint her.

Pris

Prisen på Bodylabs Fiskeolie er i høj grad konkurrencedygtig. Specielt hvis vi sammenligner med den noget dyrere variant fra Puori Fiskeolie. Hvis vi kigger på indholdet af Omega 3 herunder; EPA og DHA er der ikke den store forskel på de to produkter. Men Puori har en del flere certificeringer som helt sikkert er med til at trække prisen op.

Samlet vurdering:

Over alle mulige fiskeolier på markedet vinder Bodylabs Omega 3 en samlet 3. plads. Skal de op på højere placering ville det kræve flere certificeringer og et “renere” produkt, sådan at man slipper for de klamme fiskeopstød efterfølgende.

Men rigtig godt indhold af Omega 3 til prisen

Find Bodylabs fiskeolie her:

bodylab-fiskeolie-bedst til prisen

indlægget indeholder reklame igennem affiliate links til samarbejdspartnere

Recent Posts
Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.