Personligt Træningsprogram 

✓ Bliv stærkere
✓ Få styr på din træning
✓ Træn med selvsikkerhed

Kender du følelsen af, at du ikke opnår dine ønskede træningsresultater? Eller at du er usikker på om du gør tingene rigtige? At du ikke rykker dig, trods du kæmper for dine mål hver dag? Du er ikke alene …. Vi her hos Gilbaks er klar til, at hjælpe dig på rette vej.

Få et Personligt tilpasset træningsprogram

Vi er alle unikke, og derfor kan det betale sig at investere i et træningsprogram der er tilpasset til lige præcis DIG og DINE mål. Hvis programmet passer til dig og dit udgangspunkt, er der langt  større chance for succes.

Hvis du IKKE ønsker et decideret Træningsforløb, hvor vi mødes en eller flere gange om ugen? og kan du selv klare træningen i det daglige? Så er et personligt tilpasset træningsprogram, helt sikkert det rigtige valg til dig.

Træningsprogrammet tilpasses alt efter dit centers udstyr, og dine mål, hvor ofte du ønsker træning og hvad der ellers foregår i dit liv, som er relevant.

Programlægning og gennemgang er for dig som ikke har noget problem med at komme afsted til træning – men du ønsker måske noget helt konkret at gå efter. Måske har du et mere specifikt træningsmål, som du ønsker hjælp til. Det kan være øgning i styrke, muskelopbyggende, fedtforbrændende eller hvis du blot ønsker ny inspiration.

Hvad siger andre der har fået et program?

 • "Der har været mulighed for meget frihed i træningen, forstået på den måde, at jeg selv har fået mulighed for at komme med inputs til hvad fokus har skulle være. Det synes jeg har været mega fedt, at det ikke kun har været en diktator der har bestemt alt, men at jeg selv har haft medbestemmelse. "

  Christian
  Christian
 • "Jeg har fået løbende træningsprogrammer og hjælp til træningen af Marianne. Programmerne er altid hårde og udfordrende, og jeg fatter ikke hun altid kan finde på nye øvelser - Men jeg elsker det :)"

  Martin
  Martin Studerende
 • "Jeg har indtil videre fået 2 x træningsprogrammer af Marianne, og jeg har allerede oplevet kæmpe fremgang i min træning, og jeg er aldrig i tvivl om øvelserne længere. Jeg super glad for det"

  Birgitte
  Birgitte Studerende

Det får du ud af et program der er tilpasset

kun til dig

En times gennemgang af alle øvelserne, så du er sikker på at du gør alt rigtigt

Mere styrke og målbar fremgang i din træning

Vedholdende resultater

Du bestemmer selv hvor ofte du ønsker fornyelse af programmerne – men det anbefales omkring hver 4. uge, så du hele tiden opnår fremgang. Derudover er det også en god ide at forny ens træningsprogrammer, for hele tiden at holde motivationen oppe, og så det fortsat er udfordrende. 

Alt personlig gennemgang foregår i Aalborg i Centeret Gym and Fitness (Gug). Indgangen er betalt.

 • 1 x Træningsprogram
  DKK750
  • 1 x Individuel tilpasset træningprogram
  • Med 1 times gennemgang af øvelser

Når du har udfyldt kontaktformularen, vender jeg tilbage med et spørgeskema som du skal udfylde, som dækker over din træningsstatus, dine mål, udstyret i dit træningscenter, og meget andet.

Træningsprogrammet laver jeg derefter ud fra dine svar.

Derudover aftaler vi en tid med det samme, hvor vi gennemgår programmet, og alle øvelserne i programmet. Derefter er du klar til at prøve træningen af på egen hånd.

Hvorfor få hjælp af mig?


Jeg bruger kun metoder og træningsteknikker der er videnskabeligt bevist. Jeg har brugt mange år på at bygge mit CV op med relevante uddannelser indenfor træning og ernærring. Hvis du vil læse mere om mig og min baggrund finder du det her.


Jeg gør alt for at træningen tager udgangspunkt i dig og dit liv. Det sørger jeg for ved at du skal besvare et længere spørgeskema inden opstart. Dermed undgår vi gætterier.


Jeg har stor erfaring med at hjælpe klienter i alle størrelser og former, og med hvert sit unikke mål. Jeg er ligeglad med om du er tyk eller tynd, stor eller lille. Hvis du ikke er tilfreds – er jeg heller ikke tilfreds.

Personlig træning

Du kan til enhver en tid tilkøbe en enkelt session, hvor der trænes efter dine ønsker og behov.

 • Personlig træning
  DKK600
  • 1 Session
  • Hvis du ønsker flere timer, anbefales et forløb

Ønsker du flere personlige træninger samtidig med løbende træningsprogrammer, kosthjælp mm. anbefales et forløb.

Du finder priser på forløb her:

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.