Simply Chocolate Anmeldelse og Test

 In Kosttilskud, Vægttab

Jeg har været så heldig og få lov at teste den nye proteinbarSimply Chocolate – Så her kommer min anmeldelse og smagstest af baren.

Firmaet siger selv at de har skabt en proteinbar med en lækker kombination af nøje udvalgte ingredienser og den uimodståelige smag af kvalitetschokolade.

Simply Chocolate proteinbarer er fyldt med højkvalitetsproteiner, der støtter muskelopbygning og restitution.

Næringsindhold i Simply Chocolate proteinbaren

En proteinbar vejer 40 g

Pr . 100 g
– Energi: 445.0 kcal
– Fedt: 20.0 g
– Kulhydrat: 37.0 g
– Protein: 28.0 g
– Salt: 0.75 g
Pr. Proteinbar

– Energi: 178 kcal 
– Fedt: 8 kg
– Protein: 11,2 g
– Kulhydrat: 14,8 g

Er Simply Chocolate sund i forhold til andre barer?

i forhold til andre proteinbarer indeholder den ikke ligesåmeget protein – de fleste andre barer indeholder typisk 18-20 g protein pr. bar. og omkring 200 kcal. hvor denne proteinbar kun indeholder 11 g pr proteinbar. Så hvis du vil indtage baren for at få maksimalt proteinindtag er det bedre at kigge andre steder.

Indholdet får 5/10

Hvordan er smagen af Simply Chocolate Proteinbaren?

Selvom proteinindholdet kunne være bedre er smagen dog helt i top. Tit er proteinbarer lidt tørre og triste i både smag og konsistens – og skal man være helt ærlig, kan man tit smage at det ikke er “rigtig” chokolade. MEN det er det altså her !

Jeg tror aldrig jeg har smagt en bedre proteinbar – man kan smage at det er god ingridienser der bliver brugt og at det er rigtig mørk chokolade.

Smagen får 10 / 10

Recent Posts
Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.

kostplan 1500 kcal.