gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-978263476');

Gratis hjemmetræningsprogram – Træningsprogram hjemme

 In Ikke kategoriseret

I denne artikel finder du et gratis hjemmetræningsprogram, som du kan hente og benytte dig af kvit og frit – du finder træningsprogrammet længere nede på siden.

Hjemmetræningsprogrammet kræver ikke alt muligt udstyr du skal ud og anskaffe dig, men med simple redskaber du allerede har hjemme, kan du nemt bygge en træning op med dette hjemmetræningsprogram, der både gør dig stærk, og bliver strammet op.

Hjemmetræningsprogrammet består udelukkende af kropsvægtøvelser. Det  former og styrker din krop. Jeg viser dig hvordan du kan gradvist kan lave øvelsen mere og mere krævende så du hele tiden får fremgang, på en nem og hurtig måde.

Hjemmetræningsprogrammet består af 4 øvelser – så det kan klares, selv på de dage hvor der er lidt eller intet overskud. Du skal ikke lave 20 forskellige øvelser for at få fremgang. Lav øvelserne med god kvalitet, ha’ fokus på den gode teknik, så kan du sagtens få fremgang med hjemmetræning.

HENT DIT hjemmetræningsprogram her:

*Du siger samtidig JA TAK til at modtage marketingsmateriale fra mig

Passer dette hjemmetræningsprogram ikke til dit niveau eller din hverdag?

→  Find et træningsprogram til mere muskelmasse 

Sådan bruger du hjemmetræningsprogrammet:

Du kan bruge hjemmetræningsprogrammet hvis du ønsker at blive strammet op, hvis du ønsker et vægttab eller hvis du blot ønsker at få lidt mere styrke i kroppen – Da programmet er baseret på styrketræning.

Kort sagt:

SÅDAN BLIVER DU STRAMMET OP OG FÅR ET TRÆNINGSPROGRAM TIL AT TRÆNE HJEMME  I DIN EGEN STUE ….

 

Der er mange fordele ved at følge et træningsprogram hjemme:

  • Det er hurtigt at gå til
  • Du sparer tid på transport
  • Du kan gøre det imens du passer børn, ligger tøj sammen eller andet :p
  • DET LUKKER ALDRIG NED PGA. PANDEMIER !!!!

MEN det kræver lidt opfindsomhed når man ikke har ligeså meget udstyr til rådighed som hvis du bevæger dig ned i centeret.

Bli’ strammet op hjemme med et gratis hjemmetræningsprogram …

Du kan heldigvis hurtigt komme det meste af kroppen igennem UDEN NOGET SOM HELST UDSTYR ….

Selvfølgelig kan du købe nogle enkle ting, hvis du gerne vil ta’ din hjemmetræning til et lidt højere niveau. Men til at starte med, så se først om det overhovedet er noget for dig ….!

Hvis du gerne vil se hvorfor noget udstyr jeg anbefaler, som ikke koster dig flere 1000 kroner, så scroll ned, nederst på siden her, og få mine bud.

Her er dit Gratis Hjemmetræningsprogram

-Nå, men nu til hjemmetræningsprogrammet

Med hjemmetræningsprogrammet kommer du hele kroppen igennem – så jeg anbefaler at du træner min. 2 x om ugen for de bedste resultater.

Hent dit gratis træningsprogram lige herunder.

Få dit træningsprogram gratis:

* Du siger samtidig Ja TAK til at modtage marketingsmateriale fra mig

Her er nogle af øvelserne i dit træningsprogrammet som du kan lave hjemme:

Bare rolig, når du henter træningsprogrammet, er der links til mange flere øvelser.

Hvorfor er det vigtigt at følge et træningsprogram?

Det er det, fordi det giver så meget bedre resultater at følge et træningsprogram – hvad enten det er til hjemmetræning eller træning i et center.

Her er nogle af fordelene:

  • Du ved hvad du skal lave
  • Du mindsker spildtiden
  • Du ved hvilke kilo du tog sidst, og du ved hvad du skal forbedre
  • Du får mere selvtillid i centeret fordi du har helt styr på hvad du skal i gang med …

Og så har jeg ikke engang snakket om fordelene ved at se sig selv blive stærkere, og hvorfor det er et af de allermest effektive midler – Hvad enten dit mål er vægttab, at blive sundere eller noget helt tredje.

Mere styrke i kroppen har vi alle gavn af.

Hvem er dette hjemmetræningsprogram til?

Det her træningsprogram er til dig der gerne vil klare træningen hjemme i dit eget hjem (eller ude i haven måske?)

Det er til dig der ikke gider at trave ned til træningscenteret, stå i kø til de forskellige maskiner, eller gider at blive overbekloet af andre Instagram-selfie-typer …

Det er til dig der bare gerne vil blive stærk på en let, hurtig og effektiv måde.

 

HjemmeTræningsprogram til Vægttab

At følge et hjemmetræningsprogram hvis du ønsker at tabe dig, kan være en god ide for at holde motivationen ved lige.

Et vægttab går op og ned, og hvis du har en helt konkret plan at følge, er der større chance for succes.  Styrketræning er et vigtigt element under et vægttab sammen med den korrekte tilgang til dine spisevaner. Derfor er det træningsprogram du finder her på siden, baseret på styrketræning.

Bliv stærk hjemme i stuen – med ting du allerede har i hjemmet

Men det betyder selvfølgelig ikke at det er forbudt at dyrke en eller anden form for kredsløbstræning ved siden af – men har du fokus på de rigtige elementer ved kosten, er det ikke det du behøves at starte med.

Hvorfor er styrketræning godt under vægttab?

Styrketræning er med til at opbygge mere muskelmasse, men i en vægttabsperiode, dvs. i en periode hvor du ligger i ‘Energiunderskud’ taber din krop masse. Det handler så om at begrænse at det tab er muskler så meget som muligt!

Det kan du bl.a. gøre ved vægttræning. Hvis du gør det på den rigtige måde, samtidig med en optimal kost – der passer til dit mål.

Det er ikke fordelagtigt at tabe muskelmasse, men derimod fedtmasse under et vægttab, og netop derfor er styrketræning et vigtigt element.

Jeg håber du får succes med træningsprogrammet, du er altid velkommen til at skrive hvis du har opklarende spørgsmål 🙂

Dette udstyr kan du overveje – hvis du gerne vil ha’ lidt mere 😉

Hvis du overvejer at tage din hjemmetræning seriøs, for der er bare nogle muskelgrupper som er rigtig svære at træne uden udstyr.

Her får du en liste på 3 ting som jeg vil anbefale til hjemmetræning som du kan få for under 1000 kr.

1. Slyngetræner

En slyngetræner kan bruges til rigtig mange øvelser, men der hvor den især kommer til sin ret er til rygtræningen – som kræver at du kan lave et træk af en art – Og det er bare rigtig svært hvis ikke du har et redskab som fx en slyngetræner.

Udover rygtræningen kan de også bruges til rigtig mange andre øvelser, såsom Ring Pushups, maveøvelser, et-bens øvelser osv.

Se de mange slyngetræner øvelser i denne artikel.

2. Elastikker

Jeg både elsker og hader elastikker.

Men til hjemmetræningen er det altså bare smart – For det er ikke lige os alle sammen der kan finde plads til flere forskellige håndvægte i diverse kilo – Men elastikker er billige og så fylder de ingenting.

Elastikkerne kan bruges i rigtig mange øvelser hvor der skal modstand på. Som fx Bicepscurls, Triceps extensions, skulderpres osv. Det er derfor en god ide at have nogle forskellige elastikker med forskellig modstand,

3. Træningsmåtte

Rigtig mange øvelser kræver at du skal ned og ligge på gulvet, eller have knæene i jorden – og det er bare mere behageligt på en måtte.

Du kan selvfølgelig sagtens undvære måtten i princippet – MEN det kan hurtigt komme til at gøre ondt i både ryg, knæ og hofter hvis ikke der er noget blødt underlag.

Med de her tre redskaber, kan du komme rigtig langt med din hjemmetræning.

Er du mere avanceret (og stærk nok til det) vil det næste være, at kigge nærmere på en Chin-up-bar – Men indtil videre er de 3 førnævnte redskaber et RIGTIG godt udgangspunkt.

 

Passer dette hjemmetræningsprogram ikke til dit niveau eller din hverdag?

→  Find et træningsprogram til mere muskelmasse 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 9 votes
Brand Name
Gilbaks
Product Name
Hjemmetræningsprogram - Stram op hjemme i stuen
Price
Gratis
Product Availability
Available in Stock
Recent Posts
Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.

cardio vs styrketræningsunde mellemaltider