fbpx

Kom i form i den fri natur

8 ugers bootcamp

Hvad går det ud på?

Som certificeret personlig træner tilbyder jeg min udendørs Bootcamp til dig, der trænger til et skub for at komme i gang igen! Dig som gerne vil ud af fitnesscenteret og istedet træne i skønne omgivelser med massere af frisk luft. Det er en træning som er super sjov, social og skaber gode resultater samtidig med, at du danner nye bekendtskaber.​​

Vi mødes udendørs 2 gange ugentligt igennem 8 uger og træner sammen på små hold bestående af maks. 10 personer - Så træningen kan NEMT justeres og tilpasses, hvis du har specielle udfordringer, skader eller ting der opstår undervejs.

JEG hjælper dig, og får tilpasset øvelserne, så de passer til dig !

Udover de 2 fællestræninger, kommer der hver uge en extra træning inde i den lukkede Facebookgruppe som du også bliver en del af. Her kan du følge med hjemme fra stuen, så du kan træne 3 gange i alt (eller mere, du kan blot gense videoerne)

​Udover træningen vil du få adgang til video-materiale, som går i dybden med alt du har brug for at vide om din kost, vaner og vægttab.

Derudover får du det nok allervigtigste redskab til at få succes med dine mål - OPFØLGNING ! Jeg følger dig nemlig på tæt hold, skriver til dig hver uge, for at se om du har opnået dine mål eller om der er udfordringer der skal klares, så du får alle de bedste forudsætninger for at få succes.

Næste holdopstart 2021

Hold 1

Opstart i uge

Tidspunkter: Tirsdag + Torsdag 16:30

Sted: Dronninglund

Hold 2

Opstart i uge

Tidspunkter: UKENDT

Sted: Vodskov

Du får altså alle de bedste forudsætninger for at DU får succes !

Hvad får du ud af at deltage:

 • Du vil blive mere glad, energisk og få overskuddet tilbage i hverdagen.
 • ​Du kommer til at kickstarte dit vægttab og din nye sundere livsstil.
 • ​Du vil opnå et varigt vægttab gennem træning og kostoptimering.
 • ​Du får hjælp til at forvandle træning fra en sur pligt til en sund og sjov vane – i selskab med ligesindede kvinder, der støtter og motiverer hinanden.​
 • ​Du får løbende support og støtte fra mig, da du hver dag vil kunne få fat på mig via chat, hvis du har udfordringer, spørgsmål eller brug for en pep-talk undervejs.

Det får du med, når du deltager:​​

 • 8 ugers træning af 55 minutters varighed (2 x ugentlige udendørs træninger på holdet)
 • 8 ugers LIVE hjemmetræningssession. En gang om ugen går jeg LIVE i vores gruppe, med et hjemmeprogram, som du kan følge med i hjemme fra din stue.
 • Video materiale som går i dybden med alt du har brug for at vide om din kost, vaner og vægttab. Så du kan naile din livsstilsændring.
 • 3 Live Online-foredrag. Til hvert foredrag snakker jeg om et emne indenfor kost og vaner - og du har mulighed for at stille spørgsmål til din træning, kost m.m,
 • 1 Lækkert opskrifthæfte inspiration til opskrifter som du kan bruge.
 • Personlig opfølgning. Hver uge kontakter jeg dig personligt for at følge op på dine mål, og for at holde dig til ilden.
 • Adgang til lukket FB gruppe for dit hold, hvor i kan inspirere og motivere hinanden

Et uddrag af nogle jeg har hjulpet:

3d77d947-baa0-4087-815e-b5e606a06068
2016-07-05 18.07.54
Dias5sløring

Når du investere i forløbet får du altså:

✅  2 ugentlige fællestræninger i 8 uger (Værdi: 2000 ,-)

✅  1 LIVE Hjemmetræningssession i 8 uger (Værdi: 1000 ,-)

✅  Videomateriale om kost og vaneændring (Værdi: 200 ,-)

✅  3 Online foredrag - hvor du kan stille spørgsmål (Værdi: 500 ,-)

✅  Opskrifthæfte (Værdi: 100 ,-)

✅  Personlig opfølgning hver uge i 8 uger (Værdi: 800 ,-)

✅  Adgang til lukket Facebookgruppe (Værdi: 200 ,-)

Samlet værdi: 4800 ,-

Din investering for det samlet forløb: 

2200 ,-

Hvem skal hjælpe dig i form?

Mit navn er Marianne – og jeg har været personlig træner siden 2014.

Jeg stræber efter at ha’ en videnskabelig tilgang til alt hvad jeg gør – så intet er efterladt til tilfældighederne. Derfor har jeg også uddannelser og kurser der underbygger alt. Fra en 3-årig Bachelor i Idræt, ned til 1-dags kurser der omhandler alt fra Graviditetstræning, fedtprocentsmålinger og styrkeseminarer. Du kan se hele listen HER.

Det betyder at du kan være tryg i at alt hvad jeg sætter dig til VIRKER !

Det gælder både for hvordan træningen bliver bygget op, og hvordan kosten skal håndteres – Du får derfor de bedste forudsætninger til at opnå resultater.

Men det hele afhænger også af DIG !

Du skal stole på mig, og vide at jeg kun vil dig det bedste, og være klar til måske at ændre holding om hvad DU tror er rigtigt og forkert.

Marianne Gilbak

Flere udtalelser fra folk jeg har hjulpet

udtalele 1
skrmbillede-2020-09-07-kl.-13.30.34

Hvilken slags træning er det?​​

Træningsformen er en helkropstræning bestående af en blanding af styrketræning og funktionel træning med et puls element indover. Træningen foregår med kropsvægt, TRX-slynger, kettlebells, vægte og elastikker.

Alle træninger foregår udendørs uanset vejret. Der findes ikke dårligt vejr - kun dårlig påklædning 😉

Ved meget MEGET dårligt vejr, kan træningerne udskydes eller rykkes til en anden dag.​​

Skal jeg være i form for at deltage?​​

Nej, det skal du ikke. Meningen er, at du kan komme i form under bootcampen. Du kan være med uanset hvilket niveau, du befinder dig på lige nu – også selvom du aldrig har trænet før.​​

Om du er ung eller gammel, tyk eller tynd, mand eller kvinde - det er ligemeget. Bare du har LYST til at deltage, ændre noget og GØRE en indsats !

Har du spørgsmål inden du bestemmer dig?

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.