🎉 FEDT FEDT FEDT 🎉

Det hele er på vej til dig med det samme 

Skynd dig over i din mailbox og se om ikke det er landet (tjek dit spamfilter eller uønsket hvis ikke du kan finde noget indenfor de første 2 minutter)

De her ting anbefaler JEG når du skal i gang

Når du skal i gang med træning eller at leve efter en kostplan er der et par ting som du næsten ikke kan undvære hvis du vil gøre livet lettere for dig selv. Her får du mine 5 ynglingsprodukter til en sund livsstil.

1. Proteinpulver

Bodylab whey 100 - det bedste proteinpulver

Proteinpulver er blandt de mest populære kosttilskud, og med god grund ! – Hvis du er bekymret for om du får nok protein i løbet af dagen kan du hurtigt få indhentet dit proteinbehov ved at indtage noget lækkert proteinpulver. Et af mine ynglings brands er Whey 100 fra Bodylab – smagen er helt i top, og så er det dansk produceret.

2. Vitaminpakken

Pakken her består af Fiskeolie, D vitamin og Magnesium. De 3 mest brugte vitaminer fordi vi danskere tit er i D-vitamin mangel, Vi spiser for lidt fisk, og magnesium er med til at opretholde en normal muskelfunktion. Mærket her er det bedste du finder i DK.

3. Behageligt Træningstøj

“When you look good – You Feel Good” – Det passer altså også når du skal i Træningscenteret. Der er intet der er mere forstyrrende, end bukser der kravler op, eller trøjer der stumper. Det kan i den grad betale sig at investere i noget godt og behageligt træningstøj, som fx Under Amour.

4. Sund mad på farten

5. Erstatning for sukker

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.

0