Bananpandekager – Proteinpandekager med Banan
Hjemmelavede proteinpandekager er en nem og sund snack, som også kan være ret hurtig at bikse sammen. Disse proteinpandekager er lavet på banan som gør pandekagerne dejlig bløde og søde. Derudover er de UDEN sukker – altså tilsat sukker og fyldt med protein.
Når du laver proteinpandekager med proteinpulver kan de ret hurtig blive tørre og triste, men det slipper du for når du bruger banan i opskriften.
Opskriften her er en lille portion der passer til en portion, du kan med fordel gange opskriften op så du har til flere dage, eller fryse dem ned.
Disse ingredienser skal du bruge til proteinpandekagerne med Banan
- Banan, 100 g
- Æg (1 stk.), 60 g
- Proteinpulver, 15 g
- Havregryn, 15 g
- Vaniljepulver, 1/2 tsk.
- Evt. et par dråber Perfect sød fra Easis
Sådan laver du proteinpandekagerne med Banan
- start med at mose bananen med en gaffel eller en stavblender.
- Rør de resterende ingredienser i.
- Lad gerne dejen trække i 10-15 min, så havregrynene bliver bløde.
- Lav små klatter på en varm pande, det passer ca. med 1 spsk. dej – og lav små tykke pandekager.
- Steg bananpandekagerne et par minutter på hver side
- Der bliver ca. 4-5 stykker ud af denne opskrift.
Disse ingredienser er brugt til bananpandekagerne
Næringsindhold for hele portionen
Antal: 5
Kalorier, Kcal. | 283 |
Kulhydrater | 31 g |
Protein | 23 g |
Fedt | 7 g |
Ja det kan du sagtens, men det kommer til at påvirke proteinindhold ved at indeholde mindre protein. Derudover bidrager proteinpulver også med sødme.
Brug det proteinpulver du har i forvejen eller læs guiden her til hvordan du finder det bedste proteinpulver. Ellers vil jeg anbefale vanilje eller chokolade.