fbpx

Opdag hvordan kvinder får mere energi, mere styrke og hvordan du ikke behøves at blive styret af kostplaner og kurer, der dræner dig !

img_4791

Et 12-ugers transformationsforløb for dig der gerne vil lære at bruge din krop, få styr på vægten, og nå dine mål. Kom i mål med et fællesskab i ryggen.

Alt for mange kvinder - får ikke de kropslige resultater de ønsker - og oplever tit det her

"Træning og specielt styrketræning - er ikke til at overskue, og så bliver det lagt på hylden"

"Enten er det "All-In" på maden og kostvanerne - eller også er det helt i den modsatte ende"

"Jeg synes ikke jeg spiser ret meget, og jeg gør alt det rigtige, men jeg kommer ingen vejne"

 

Fortsæt selv de trælse erfaringer ...

Jeg har en god, og en dårlig nyhed til dig

Den dårlige først:

NEJ. - Du har sandsynligvis ikke gjort alt det rigtige.

 

Og så den gode:

Men du kan heldigvis gøre noget ved det !

Du kan også lære at (styrke)træne effektivt - så du lærer at bruge din krop og din egen kropsvægt. Så du får den brugt på en måde hvor du ikke føler du "Skal træne" men træner fordi det giver dig energi, velvære og selvfølgelig styrke til at klare hverdagens udfordringer.

Du kan også lære at sammensætte din mad og din kost, på en måde der passer til hvor du er LIGE nu og her, og den situation du er i - Det er ikke raketvidenskab.

Du kan også lære at se på dine vaner objektivt, så du strategisk kan ændre dem - alt efter dine mål og ønsker.

 

Det siger andre jeg har hjulpet

Det er stadig som om hun står ved siden af mig

"Marianne har før været min personlige træner 2 gange om ugen i et år, så jeg vidste jo godt hvad hun kunne😃

MEN - jeg var lidt nervøs for om jeg selv kunne følge et program uden en støtte ved siden af, og ville jeg kunne mærke en forskel i forhold til styrke?

Men det er stadig lidt som hun står ved siden af en

😀  er jeg i tvivl eller har brug for hjælp er hun der med det samme til at støtte og guide, og komme med råd.

Og kroppen bliver stærkere og stærkere for hver uge, så jeg har absolut ikke fortrudt et sekund at hun er min Coach 😀🙌🏻😎

img_4968

Winnie
30 år.

Det er IKKE nemt, men det er nemmere nu

"Jeg føler ikke at jeg er igang med et mega hårdt vægttab hvor alt kun handler om det og skal måles, vejes osv.

Jeg føler at jeg er igang med et vægttab, men på den afslappede måde.

Det er blevet en livsstil nu. Det er IKKE nemt, men det er nemmere nu hvor jeg har Marianne ved min side frem for da jeg stod alene og skulle kæmpe"

 

Skærmbillede 2015-09-21 kl. 16.12.17

Louise

Din faglighed og menneskelige indstilling har virkelig punkteret nogle af mine myter og fordomme om personlige trænere og coaches

"Din indstilling til min træning og hele din tilgang til forløbet har været helt fantastisk, og jeg har for første gang nogensinde følt mig hjemme i et træningscenter. Det har været en kæmpe øjenåbner for mig at træning også kan foregå på den måde, hvilket har bidraget til, at jeg har kunnet arbejde helt vildt meget med mit mindset omkring krop, træning og sundhed - i aller mest positive forstand!"

-  Josephine

Ønsker du dig brændende energi, velvære og følelsen af indre styrke?

Du drømmer om at få en krop i balance ? En krop der er stærk og en krop der kan klare hverdagens udfordringer?

Du stiller krav til et trænings- og coachingforløb, der giver dig holdbare, synlige og bæredygtige resultater, og ikke blot et quick fix, hvor du crasher og ryger tilbage til start i samme sekund, forløbet er slut?? 

Er du ekspert i at få hverdagen til at køre rundt, men formår ikke at få træning og sundhed passet ind i hverdagen, i det omfang du ønsker og har brug for hjælp til tidseffektiv sundhedsstrategi? 

Du er kommet til det rette sted 

Det her får du helt konkret med  i dit '12-ugers-transformationsforløb'

 

3 Coachingsessioner undervejs (Hvor vi laver en helt konkret plan for hvad DU skal fokusere på, og hvad der står i vejen for dine mål)

Personlig tilpasset træningsprogrammer, som fornyes og tilpasses hver måned - så du ALDRIG kommer til at kede dig under træningen.

Personlig støtte og support via. kommunikations App - som du hurtig og nemt tilgår, og kan sende spørgsmål, få feedback på specifikke træningsøvelser, og hvad der ellers måtte stå i vejen af forhindringer.

Det store mad-kursus, jeg lærer dig hvordan du sammensætter din kost, strategisk så du ALTID kan vælge den bedste løsning i den situation du er i - så du aldrig behøves at tælle kalorier, veje din mad eller følge en eller anden åndsvag kur.

En Coach der er der for dig under hele forløbet

Et Online fællesskab for andre der også kæmper med de samme udfordringer.

Hvad din engangsinvestering er i (endelig!) at få knækket koden, til hvordan du får en krop fyldt med styrke, og en vægt der aldrig stikker af igen:

3500 ,-

Og du kan endda vælge at dele betaling op i 2 eller 3 bidder

Jeg ved hvor stor en beslutning det kan være at skulle gå i gang med sådan en rejse (det gælder jo for pokker dit helbred) 

Derfor kan du booke en uforpligtende session, inden du starter op - hvis du liiige skal være helt sikker på at vi er et match

img_4767

Hvem er Marianne Gilbak

Jeg har været Personlig træner, VaneCoach og kostvejleder siden 2014.

Jeg synes det er en skam, når jeg ser så mange mennesker, spilde deres dyrebare tid på dårlige øvelser, ineffektiv træning og uholdbare løsninger. Jeg har 7 års erfaring i at få folk STÆRKE - både styrkemæssigt, men også mentalt - til at få nogle STÆRKE vaner.

Jeg bruger simple redskaber, der udfordrer din egen krop, som kan laves overalt - ude, hjemme i et center. Udstyret er ikke være en forhindring  👊 👊

Jeg har uddannelser og kurser der underbygger alt. Fra en 3-årig Bachelor i Idræt, ned til 1-dags kurser der omhandler alt fra fedtprocentsmålinger og styrkeseminarer. Du kan se hele listen HER.

Personligt er jeg 32, bor i det Nordjyske, med min mand, lille knægt på knap 2 år, hund. Og så træner jeg sjældent i et fitnesscenter, men hjemme i mit eget hjem, eller ude i haven med lidt kettlebells, slyngetræner og egen kropsvægt.

MEN - VENT, hvis du går i gang NU, får du en bonus med i hatten

 

BONUS: Lige nu får du en TRX /slyngetræner med i forløbet.

En slyngetræner er et sSUPER effektivt træningsredskab, som du kan bruge i ufattelig mange øvelser.

Og så kan du bruge den derhjemme, installer den i Dørkam, hænge den op i et træ og du er klar til en træning.

Perfekt til når træningen skal være hurtig og effektiv.

Værdi: 500 ,- 

 

Jeg ved hvor stor en beslutning det kan være at skulle gå i gang med sådan en rejse (det gælder jo for pokker dit helbred) 

Derfor kan du booke en uforpligtende session, inden du starter op - hvis du liiige skal være helt sikker på at vi er et match

 

Spørgsmål og svar

Hvad hvis jeg har behov for ekstra vejledning eller mere hjælp?

Ønsker du et længere forløb, hvis du fx har et større vægttab som ønske (som realistisk set tager mere end 12 uger at opnå) laver jeg gerne en specielt pris til dig.

 

Kan jeg tilkøbe personlig træning eller fysisk gennemgang hvis jeg har behov for det?

Bor du nær eller omkring Aalborg eller Dronninglund - er det også muligt at få ekstra personlig træning oveni, hvis det er relevant for din situation.

 

Hvis man siger ja tak til et forløb - er det så bare hvor man får nogle planer tilsendt og så er det op til en selv?

Nej det er det overhovedet ikke. Vi finder sammen ud af hvordan træningen og muligvis kosten skal gribes an. Så får du det materiale der er relevant til dit behov.

og derefter er der masser af kontakt .... Du bliver en del af en kommunikations App, så jeg hele tiden er med på sidelinjen.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.