Vil du tilbyde dine medarbejdere noget unikt?

Undersøgelser viser, at en af de største barrierer for at dyrke motion er manglende tid. Med Motion på arbejdspladsen begrænses transporttiden, og gør dermed adgangen til fysisk aktivitet lettere, hvilket er til gavn for arbejdsglæden og effektiviteten på arbejdspladsen.

Som virksomhed har man ansvar for at sine medarbejdere trives. En af mulighederne for personalepleje er at tilbyde sine ansatte træning eller kostforløb, i samarbejde med en personlig træner. På denne måde sørger man for at holde sine ansatte arbejdsdygtige ved at medarbejderne får mere energi i hverdagen og en sundere livsstil.

Har i et træningscenter til rådighed i virksomheden som ingen alligevel bruger?

Har i overvejet at få en personlig træner / instruktør tilknyttet så medarbejderne rent faktisk bruger faciliteterne?

Lad os hjælpe jer

Fitness kan arrangeres på hold, hvor det sociale aspekt dyrkes eller man kan vælge at gøre det personligt, for at tilpasse det til den enkelte. Ved at motivere de ansatte til en sundere livsstil forebygges arbejdsrelaterede skader og overbelastninger. Tit kan man træne kroppen op til at kunne udføre arbejdet mere “økonomisk” så kroppen ikke bliver så træt efter en arbejdsdag og man har mere energi til fritidsaktiviteter.

Trænings indvirkning på virksomheden og dens medarbejdere:

  • mere motivation og højere energiniveau
  • færre sygedage
  • god personalepleje
  • positiv indstilling til arbejdet
  • god sundhedspolitik på arbejdspladsen

Jeg tilbyder skræddersyede ordninger til lige præcis jeres virksomhed og behov.

Kontakt mig og fortæl om jeres behov.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.