Personlig træning

Personlig træning

Personlig træning

Mine Personlig træningsforløb er til dig der ønsker “hele pakken“.

Du får selvfølgelig hjælp til træningen og vejledning i hvordan diverse øvelser udføres. Derudover får du træningsprogrammer under hele forløbet, som tilpasses til hvis du fx vil træne derhjemme, træne i et center, eller hvad du ellers har af ønsker.

Derudover er kostvejledning også en del af pakken – hvis du ønsker hjælp til dette.

VaneCoaching

coaching

Hvad er VaneCoaching?

VaneCoaching er for dig der har svært ved at implementere nye vaner. En VaneCoaching session tager udgangspunkt i dig og dit liv. Det er dig der bestemmer hvilke vaner du gerne vil ændre, og hvad der skal arbejdes hen imod.

Min opgave som VaneCoach består i at hjælpe dig i den rigtige retning, og så har jeg redskaberne til at finde ud af hvad der forhindrer dig i ikke at handler anderledes, selvom du måske godt ved hvad der skal til !

Bootcamp forløb

img_4645

Hvad er Udendørs Bootcamp

Træning udenfor på et lille hold.

Træning til virksomheder

Hvis du har en virksomhed, lille eller stor, så kan det være du vil tilbyde dine medarbejdere noget unikt – som fx en ugentlig fællestræning, en personlig træner til at være i jeres træningscenter, eller andet. Læs mere her hvad jeres muligheder er.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.

0