Personlig træning i Dronninglund

Træn i det fri 

Godkendt af Nordjyder der er trætte af at sidde i kedelige maskiner og ineffektiv træning !

Sådan får du trænet dig sund og stærk, med simple redskaber

Et Personligt træningsforløb er til dig der står med en eller flere af disse udfordringer:

 • Du vil gerne gøre noget – det sker bare ikke når du er alene om det ?
 • Du ved måske ikke helt hvordan du skal gribe din træning an ?
 • Du venter som regel “til på mandag” ?
 • Du vil gerne begynde et mere aktivt og sundere liv så du får mere energi i hverdagen ?

Når du har gennemført et forløb er du i stand til at:

Holde ved de gode træningsvaner, fordi du har set hvor nemt og hvor lidt udstyr det kræver at få trænet hele kroppen igennem.

 

 Blive ved med at variere dine træningspas, så du har uendelige måder og sammensætte dit træningspas.

 

Selv at vurdere hvad du skal spise og hvornår, for at det passer til dine mål – uden at du skal tælle kalorier eller følge kostplaner.

 

Lad mig komme tættere på min mission

Book et møde med mig, og vi snakker din situation igennem inden du bestemmer dig

Jeg har hjulpet mange igennem årene. Her er et uddrag:

Hør hvad andre siger:

 • "Der har været mulighed for meget frihed i træningen, forstået på den måde, at jeg selv har fået mulighed for at komme med inputs til hvad fokus har skulle være. Det synes jeg har været mega fedt, at det ikke kun har været en diktator der har bestemt alt, men at jeg selv har haft medbestemmelse. "

  Christian
  Christian
 • "Anbefales! Marianne Gilbak er min personlige træner! Og jeg kan så stærkt anbefale hende! Det bedste jeg nogen sinde har gjort for mig selv!! Slut med slap krop og har fået et flot vægttab. En stor forståelse for træning og kost. Det bedste for krop og sind! Marianne er dygtig og man føler sig tryg. Anbefales!!"

  Ditte
  Ditte
 • "Det har været et skide godt forløb, og det er klart de bedste penge jeg har investeret i tidens løb 🙂 Det ender jo med, at jeg kommer til at savne at blive afstraffet hver tirsdag."

  Palle
  Palle
 • "Samarbejdet har været super godt. Marianne er så dygtig! Hendes store passion for træning afspejles uden tvivl i hendes arbejde. Hun er god til at holde en motiveret og komme med fif under vejs. "

  Kristina
  Kristina

Hvem er jeg som personlig træner?

Mit navn er Marianne Gilbak – og jeg har været personlig træner siden 2014.

Jeg får dig i gang med at være mere aktiv på en holdbar og bæredygtig måde – Så du kan blive ved (bagefter også)

Jeg ændrer dit liv, ved IKKE at ændre HELE dit liv – Du skal ikke ændre 1000 ting på en gang !

Jeg stræber efter at ha’ en videnskabelig tilgang til alt hvad jeg gør – så intet er efterladt til tilfældighederne. Derfor har jeg også uddannelser og kurser der underbygger alt. Fra en 3-årig Bachelor i Idræt, ned til 1-dags kurser der omhandler alt fra Graviditetstræning, fedtprocentsmålinger og styrkeseminarer. Du kan se hele listen HER.

Det betyder at du kan være tryg i at alt hvad jeg sætter dig til VIRKER !

Din investering i at gøre noget godt for dig selv

“Hvad koster det?” Tænker du helt sikkert ….

og jeg ville gerne bare smide en pris op her, men det hele handler simpelthen om:

 • Hvor store er dine mål?
 • Hvor lang tid du ønsker at være i gang?
 • Hvor mange timers personlig træning du ønsker?
 • Om du ønsker hjælp til kosten eller ej?
 • Ønsker du målinger
 • osv.

Du behøves ikke at have bestemt dig på forhånd.

Book et møde med mig, og vi kan snakke din situation igennem inden du bestemmer dig om det overhovedet er noget for dig.

Personlig træning skal være personligt – det betyder at jeg gør det bedste for at tilpasse alt efter dit niveau, dine ønsker og dine behov.  Om du har tid til at træne 1, 2 eller flere gange om ugen så tilpasser vi det sådan. Der er ikke noget der er bedre end noget andet – Det vigtigste er at det passer til DIG !

 

Hvad kan du få ud af et forløb med mig som din personlige træner?

Med mig som din personlige træner lærer du først og fremmest at træne EFFEKTIVT.

Tiden er kostbar, så hvorfor spilde din tid i træningscenteret på uduelige maskiner eller øvelser? hvis ikke det er det du har lyst til efterfølgende?

Du kan træne hen imod et ønske om vægttab, som du måske så længe har drømt om? Du kan øge din sundhed ved at få rørt dig. Du kan måske få bugt med nogle af de små skavanker der er bygget op igennem længere tid.

Hvordan arbejder jeg?

Hos mig er det primært styrketræning der er i fokus. Ved styrketræning får du nemlig brugt hele kroppen, du får lært at bevæge dig og du kommer til at føle dig stærkere. Styrketræning er et af de bedste redskaber til at forme kroppen, præcis som vi har lyst til. Derudover ville jeg aldrig bruge din dyrebare tid til at sætte dig til at udføre monotont arbejde på et løbebånd eller en anden kredsløbsmaskine, som du måske kunne klare på egen hånd.

Jeg stræber efter at ha’ en videnskabelig tilgang til træningen og hvordan man håndtere kosten, så det hele spiller sammen, for at skabe de bedste resultater. Men det er samtidigt vigtigt at det også virker i praksis, og at det er til at gå til for dig.

 

Generelle spørgsmål til et forløb

Hvor foregår den personlige træning?

Den foregår udendørs – ligemeget vind og vejr. På en lokation nær Dronninglund, i Nordjylland.

 

Hvad koster et forløb?

Det kedelige svar er: Det kommer an på. 

Men nogle ting der spiller ind på forløbets pris er: Varighed, antal træninger, skal der coachingsessioner til, support, hjælp til kosten osv.

Jeg sælger ikke forløb hvor jeg VED at du ikke kan komme i mål med det. Derfor sælger jeg heller ikke bare en kostplan eller en træningsplan, hvis det fx ikke er det der hjælper dig i mål.

Men når du booker en samtale laver jeg et tilbud som du kan vælge at sige ja eller nej til.

 

Skal det være en fast tid eller kan det varieres fra uge til uge?

Jeg anbefaler en fast ugentlig aftale under hele forløbet – Både for at undgå misforståelser, men også for at gøre træningen til en vane.

Men har du et job med skiftende arbejdstider booker vi bare fra uge til uge.

Hvordan er aflysningsreglerne?

Ved aflysning mindre end 24 timer før din time, kan du ikke få timen flyttet og den er derfor gået tabt.

Ved aflysning mere end 24 timer før din time, kan du få den flyttet til et senere tidspunkt.

Hvor længe er en personlig træningstime/ program gennemgang? 

En personlig træningssession varer fra 45-55 min., alt efter DIT niveau.

Hvornår skal jeg kontakte dig hvis jeg ønsker et forløb?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, også selvom du først vil starte efter en bestemt dato, på denne måde sikrer du dig en tid. Alt efter efterspørgsel kan der forekomme ventetid på forløb.

Er du i tvivl om hvordan du skal starte?

Har du et spørgsmål – så bare kom med det 🙂

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.