Slide Personlig træning i Aalborg & Dronninglund Book et gratis møde

Kan du genkende det her?

 •  Har du svært ved at motivere dig selv til at blive aktiv?
 • Ved du ikke helt hvordan du skal gribe din træning an?
 • Venter du også altid “til på mandag“?
 • Vil du gerne ændre noget ved din krop, så du får mere energi i hverdagen?

 

” Så vil jeg vædde på at jeg kan hjælpe dig godt på vej “

Jeg har hjulpet mange igennem årene, her er et uddrag af hvad andre siger:

Hør hvad andre siger:

 • "Der har været mulighed for meget frihed i træningen, forstået på den måde, at jeg selv har fået mulighed for at komme med inputs til hvad fokus har skulle være. Det synes jeg har været mega fedt, at det ikke kun har været en diktator der har bestemt alt, men at jeg selv har haft medbestemmelse. "

  Christian
  Christian
 • "Anbefales! Marianne Gilbak er min personlige træner! Og jeg kan så stærkt anbefale hende! Det bedste jeg nogen sinde har gjort for mig selv!! Slut med slap krop og har fået et flot vægttab. En stor forståelse for træning og kost. Det bedste for krop og sind! Marianne er dygtig og man føler sig tryg. Anbefales!!"

  Ditte
  Ditte
 • "Det har været et skide godt forløb, og det er klart de bedste penge jeg har investeret i tidens løb 🙂 Det ender jo med, at jeg kommer til at savne at blive afstraffet hver tirsdag."

  Palle
  Palle
 • "Samarbejdet har været super godt. Marianne er så dygtig! Hendes store passion for træning afspejles uden tvivl i hendes arbejde. Hun er god til at holde en motiveret og komme med fif under vejs. "

  Kristina
  Kristina

Hvem er jeg som personlig træner?

Mit navn er Marianne – og jeg har været personlig træner siden 2014. 

Jeg stræber efter at ha’ en videnskabelig tilgang til alt hvad jeg gør – så intet er efterladt til tilfældighederne. Derfor har jeg også uddannelser og kurser der underbygger alt. Fra en 3-årig Bachelor i Idræt, ned til 1-dags kurser der omhandler alt fra Graviditetstræning, fedtprocentsmålinger og styrkeseminarer. Du kan se hele listen HER.

Det betyder at du kan være tryg i at alt hvad jeg sætter dig til VIRKER !

Det gælder både for hvordan træningen bliver bygget op, og hvordan kosten skal håndteres – Du får derfor de bedste forudsætninger til at opnå resultater.

Men det hele afhænger også af DIG !

Du skal stole på mig, og vide at jeg kun vil dig det bedste, og være klar til måske at ændre holding om hvad DU tror er rigtigt og forkert.

Din investering i at gøre noget godt for dig selv

“Hvad koster det?” Tænker du helt sikkert ….

og jeg ville gerne bare smide en pris op her, men det hele handler simpelthen om:

 • Hvor store er dine mål?
 • Hvor lang tid du ønsker at være i gang?
 • Hvor mange timers personlig træning du ønsker?
 • Om du ønsker hjælp til kosten eller ej?
 • Ønsker du målinger
 • osv.

Alt det her kigger vi på, når vi mødes første gang.

Hvis du booker en gratis session, vil jeg med glæde give dig et tilbud der matcher dine behov.

 • Jeg kan ikke garantere dig fantastiske resultater, for det afhænger også af DIG. Men jeg kan garantere dig den bedste service, og at jeg vil gøre alt i min magt, for at hjælpe dig i den rigtige retning.

  - Marianne Gilbak

CORONA SKAL IKKE FORHINDRER OS FOR AT GÅ IGANG !

Se her hvad muligheden er hvis du vil i gang, og lockdown fortsætter

Du behøves ikke at have bestemt dig på forhånd.

Book et møde med mig, og vi kan snakke din situation igennem inden du bestemmer dig om det overhovedet er noget for dig.

Personlig træning skal være personligt – det betyder at jeg gør det bedste for at tilpasse alt efter dit niveau, dine ønsker og dine behov. Har du tid til at træne 1 gang om ugen, så tilpasser vi det sådan, har du mulighed for at træne 6 gange om ugen, så kan det også lade sig gøre. Der er ikke noget der er bedre end noget andet.

Hvad kan du få ud af et forløb med mig som din personlige træner?

Med en personlig træner lærer du først og fremmest at træne EFFEKTIVT. Tiden er kostbar, så hvorfor spilde din tid i træningscenteret på uduelige maskiner eller øvelser? Med mig som din personlige træner, hjælper jeg dig, så tingene bliver gjort så effektive som muligt.

Du kan træne hen imod et ønske om vægttab, som du måske så længe har drømt om? Du kan øge din sundhed ved at få rørt dig. Du kan måske få bugt med nogle af de små skavanker der er bygget op igennem længere tid.

Hvordan arbejder jeg

Hos mig er det primært styrketræning der er i fokus. Ved styrketræning får du nemlig brugt hele kroppen, du får lært at bevæge dig og du kommer til at føle dig stærkere. Styrketræning er et af de bedste redskaber til at forme kroppen, præcis som vi har lyst til. Derudover ville jeg aldrig bruge din dyrebare tid til at sætte dig til at udføre monotont arbejde på et løbebånd eller en anden kredsløbsmaskine, som du måske kunne klare på egen hånd.

Jeg stræber efter at ha’ en videnskabelig tilgang til træningen og hvordan man håndtere kosten, så det hele spiller sammen, for at skabe de bedste resultater. Men det er samtidigt vigtigt at det også virker i praksis, og at det er til at gå til for dig.

Hvor foregår den personlige træning?

Aalborg: i Aalborg sker den personlige træning i Gug, Gym and Fitness.

Dronninglund: Dronninglund hallernes træningscenter.

Indgangen til centeret er inklusiv i forløbet de tider du har sammen mig. Ønsker du træning på egen hånd, udover dem i forløbet, kræver det eget medlemsskab.

Generelle spørgsmål til et forløb

Hvornår kan jeg modtage personlig træning?

Mandag: 10-20

Tirsdag: 6-14

Onsdag: 10-20

Torsdag: 6-14

Fredag: 6-14

Skal det være en fast tid eller kan det varieres fra uge til uge?

Jeg anbefaler en fast ugentlig aftale under hele forløbet – Både for at undgå misforståelser, men også for at gøre træningen til en vane.

Hvordan er aflysningsreglerne?

Ved aflysning mindre end 24 timer før din time, kan du ikke få timen flyttet og den er derfor gået tabt.

Ved aflysning mere end 24 timer før din time, kan du få den flyttet til et senere tidspunkt.

Hvor længe er en personlig træningstime/ program gennemgang? 

En personlig træningstime varer fra 45-55 min., alt efter træningsniveau.

Hvornår skal jeg kontakte dig hvis jeg ønsker et forløb?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, også selvom du først vil starte efter en bestemt dato, på denne måde sikrer du dig en tid. Alt efter efterspørgsel kan der forekomme ventetid på forløb.

Er du i tvivl om hvordan du skal starte?

Har du et spørgsmål – så bare kom med det 🙂

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.