Slide Gilbaks personlig træning
Kom-igang igen !
Hvis du vil ha' en god start

Kom igang-igen-forløb

Du har måske leget med tanken om et online forløb med en personlig træner, men er alligevel usikker på om det er nok med et online forløb?

Et forløb hvor du mødes med din træner flere gange om ugen er måske ikke lige dig – hvis du sagtens selv kan klare træningen i det daglige – men ønsker et fast program og en struktur at gå efter.

På dette 10 ugers forløb har jeg blandet det bedste fra personlig træning, hvor vi mødes til en indledende samtale, så jeg forstår din situation og hvad du vil opnå. Når du så er blevet sat i gang holder vi stadig kontakten online, så din motivation holdes oppe, og så du fortsat kan få svar på alle dine spørgsmål, når du først er kommet igang.

i løbet af de 10 uger, vil du få 2 træningsprogrammer, som vi gennemgår sammen, så du ved hvad du skal begive dig i kast med. Du vil få start og slutmålinger, så vi kan tracke dine resultater, og så du får en ide om hvad du evt. skal fortsætte med, når forløbet er slut.

Hver 2. uge “checker du ind” på mail og fortæller om din træning, kosten og hvordan det hele er gået.

Du får hjælp til kosten, enten via. en plan der er tilpasset din hverdag – eller via. coaching og retningslinjer, som hjælper dig i gang med hvad du skal fokuserer på for at få succes.

Online coaching

Sådan er forløbet bygget op:

Her kan du se hvad der kommer til at ske i de forskellige uger.

 

Vi har alle brug for at få struktur på træningen !

Du kan sagtens træne tilfældige øvelser fra gang til gang – Men tilfældig træning giver tilfældige resultater ! Hvis du virkelig vil se dig selv rykke i din træning, kræver det en fast struktur og en fastlagt plan, hvor progressionen passer til dit niveau.

Træningsprogrammerne bliver skræddersyet alt efter hvor DU er i niveau. Hvor mange gange om ugen du vil træne, dit mål, køn og alder, og hvis der er andre ting der er relevante for dit forløb.

Hvad er mulighederne med dette forløb

 • Vægttab/fedttab
 • Muskelopbygning / hypertrofi
 • Øget styrke
 • Ny inspiration til træning
 • Forøget livsglæde og energiniveau

Se nogle af resultaterne fra andre jeg har haft i forløb:

athleticfitness

2014-04-28-07.17.55

Fordelene ved dette forløb

Du får tilpasset træningen til det center du er vant til at være i, så du kan træne uanset hvor du er: Arbejdsplads, fitness center eller hjemme.

Fordi vi kun mødes de aftale gange til målinger og gennemgang af programmer, er prisen langt billigere end ved et normalt forløb med flere personlige træninger om ugen.

Træn når det passer dig ! Når vi først har gennemgået dine programmer, kan du planlægge træningen præcis når du har tid og lyst.

Pga. den billigere pris, end et “almindeligt” 1-til-1 trænings forløb med en personlig træner, kan du være i gang med et forløb i længere tid. Jo længere du er i gang, jo større chance for succes.

 • Normalpris
  4000
  • 10 ugers varighed
  • 2 x Træningsprogrammer
  • Indledende samtale
  • Fysisk gennemgang af de 2 træningsprogrammer
  • Start og slutmålinger (Fedt%, cm, vægt, billeder)
  • Løbende kostplaner/ kostvejledning
  • Online Check in hver 2. uge

*Du kan dele beløbet op, så du betaler halvdelen nu, og resten i næste måned

Når du har udfyldt kontaktformularen med dine mål og ønsker, vender jeg tilbage hurtigst muligt med et spørgeskema som du udfylder og sender retur. Når jeg har modtaget spørgeskemaet fra dig, aftaler vi en tid til målinger og den indledende samtale hvor jeg lærer dig at kende – derefter går jeg igang med planerne som typisk klar 2-3 hverdage efter dette.

Hvorfor vælge mig som din træner?


Jeg bruger kun metoder og træningsteknikker der er videnskabeligt bevist. Jeg har brugt mange år på at bygge mit CV op med relevante uddannelser indenfor træning og ernærring. Hvis du vil læse mere om mig og min baggrund finder du det her.


Jeg har stor erfaring med at hjælpe klienter i alle størrelser og former, og med hvert sit unikke mål. Jeg er ligeglad med om du er tyk eller tynd, stor eller lille. Hvis du ikke er tilfreds – er jeg heller ikke tilfreds.


Jeg gør alt for at både træningen og kosten tager udgangspunkt i dig og dit liv. Alt kan ændres undervejs hvis vi finder ud af at noget måske ikke passer ind i dit liv, som først antaget. Derfor får du et FORLØB, og ikke blot et enkelt program. Der skal være plads til ændringer.

Personlig gennemgang af program

Den fysiske kontakt og alt gennemgang af træningsprogrammerne foregår i Aalborg, på Gugvej 140.

Har du spørgsmål?

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
Gilbaks
Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.