[rev_slider alias=”Kostvejledning”]

Søger du en kostvejleder i Aalborg?

Jeg bruger kostvejledning og vanecoaching som redskab, og er ikke bare endnu en kostvejleder som bare stikker dig en kostplan i hånden.

Hvis du drømmer du om at ændre dine madvaner til nogle gode vaner? Du ved måske hvad der skal gøres, men selve udførelsen er det, der svigter? Så kan det være dette kostvejlednings forløb passer til dig.

 

Se hvordan jeg arbejder som kostvejleder og VaneCoach lige her:

I et kostvejledning- og vanecoaching forløb ved kostvejleder Marianne Gilbak, får du ikke blot en kostplan stukket i hånden – hvor der står hvad du må og hvad du ikke må spise. Nej i et kostvejlednings forløb hos mig, hjælper jeg dit til at finde den rette balance i dit liv med maden.

Dette forløb er til dig der godt ved hvad der skal til, men som har svært ved at handle på det. Vi ved alle sammen godt, at det er smartere at spise gulerødder end vingummier, hvis målet er et vægttab, men hvordan tager man den viden til handling? – Det kan JEG hjælp dig med!

Selvfølgelig er der ting du kan være direkte i tvivl om, og så hjælper jeg dig selvfølgelig ved at guide dig i den rigtige retning!

Hvad er sundt og hvad er ikke sundt, kan nogle gange virke som en jungle, med alle de nye informationer vi får proppet i hovedet hver dag. Jeg hjælper dig med at skille skidt fra kanel, hvad der er vigtigt at holde styr på, og hvad der måske er mindre vigtigt.

Hvem er din Vane Coach Marianne?

Jeg har arbejdet med Kostvejledning, coaching og personlig træning siden 2014.

At arbejde med mennesker, stopper ikke bare med et enkelt kursus eller en uddannelse. Det er et område hvor der hele tiden bliver lavet ny forskning, så derfor er det vigtigt at være up-to-date, med alt hvad der sker indenfor området.

Læs hele mit CV her, hvis du vil vide hvem der skal ta’ dig i hånden under hele forløbet.

Coaching vs. Kostplaner

Grunden til jeg tror på at denne metode virker, er at jeg har prøvet at arbejde med kostplaner – og jo de virker for en periode – ingen tvivl om dette. Men ingen mennesker i verden ønsker at leve på en kostplan hele livet – og det burde du heller ikke.

Så hvorfor kun tænke kortsigtet, når du kan opnå den langsigtet løsning?

Så søger du den langsigtet løsning, og ikke bare en ny kur forklædt i et andet navn, så læs lige lidt længere.

Det får du i et kostvejledningsforløb hos mig:

 • Grundig viden i hvorfor vaner skal arbejdes med, hvis du vil have vedvarende resultater
 • Hjælp til hvordan du skal håndtere dine cravings og dine dårlige vaner
 • Redskaber til hvordan du skal håndtere din hverdag
 • En grundig Kropsanalyse hvor du får viden om din kropssammensætning (fedtprocent, muskelmasse mm.

Vanecoaching samtalerne foregår på mit kontor i Aalborg.

 • 1 VaneCoaching Session
  750 ,-
  • 10 Projects
  • 32 GB Storage
  • Unlimited Users
  • 15 GB Bandwidth
  • Enhanced Security
  • Retina Display Ready

Men man kommer sjældent langt med blot en enkelt session – book en samtale hvor jeg hører om dine udfordringer, og få et samlet tilbud – evt. i kombination med personlig træning, opfølgning eller andet.

Vil du gerne høre mere inden du bestemmer dig?

Du kan booke en gratis 30 min. samtale med mig inden du bestemmer dig

Generelle spørgsmål om et kostvejlednings- og coachingforløb

HVAD HVIS JEG ØNSKER ET FORLØB HVOR JEG FÅR EN KOSTPLAN?

Det er ikke fordi jeg forbyder dig at få en kostplan eller at følge en, jeg mener bare der er bedre alternativer. Men hvis det er dit ønske finder vi ud af dette.

HVORDAN ER AFLYSNINGSREGLERNE?

Ved aflysning mindre end 24 timer før din time, kan du ikke få timen flyttet og den er derfor gået tabt.

 

Har du spørgsmål inden du beslutter dig, kan jeg ringe dig op, eller også er du velkommen til at spørge her

Summary
Review Date
Reviewed Item
Kostvejledning
Author Rating
51star1star1star1star1star
Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.

0