fbpx

Hvor det hele begyndte

 In Ikke kategoriseret

Personlig træning, kostvejledning, fitness – Ja hvorfor lige det ? og hvordan fandt jeg ud af at det lige var den vej det hele skulle gå ? – et lille indlæg om hvordan jeg kom i gang med det hele.

Det startede nok for omkring et år siden, hvor jeg “tvang” et par gode veninder med ind i træningscenteret da der var gratis træning, og selvom de i virkeligheden ikke var meget for det, og faktis hader næsten alt hvad der hedder træning, kom de alligevel igennem en hel uges træning. Jeg fandt ud af, at det var egentlig ret sjovt, at få nogle personer til at yde, selvom de først ikke tror de kan, men de finder hurtigt ud af, at man kan faktis ret meget mere, end man lige tror.

Kort tid efter spurgte en kammarat, om ikke jeg ville prøve at lave træningsprogram til ham. 912627_10203273367335608_1235035325_nFørst tænkte jeg: “Jamen det kan jeg da ikke”. Der er jo forskel på nogen der ALDRIG har rørt en håndvægt, og så en der er vant til at træne, og egentlig har gjort det i en del år. Men okay, jeg gjorde det alligevel! Vi tog selvfølgelig før/efter billeder, bare for sjov, og efter et par måneders træning, så vi hurtigt resultater, også selvom det KUN var træningen der blev sat i system, og altså ikke fokus på kosten. Jeg var MEGA stolt, det var jo næsten “mit værk” det her.

1964391_10153846054665285_1308087030_n

Pludselig er der flere venner og bekendte der begyndte at spørge om hjælp og råd, og begynder at overveje mere og mere, om det skulle gøres til en karriere ? Men kan alligevel heller ikke tillade mig at opkræve penge for noget jeg ikke er uddannet i.

 

i December 2013 valgte jeg at stoppe på min kandidat uddannelse, pga. manglende interesse, og hvis der skulle startes ny uddannelse op, kunne dette først ske til september. Derfor valgte jeg at bruge “vente-tiden” på at dygtiggøre mig indenfor kost og træning.

Det startede med kostvejleder uddannelsen, som blev færdiggjort i starten af marts. Kost og Ernæring har altid fanget min interesse, så dette var et helt naturligt valg for mig. Helt tilbage som 11/12 årig begyndte jeg at nærstudere bagsiden af etiketter på fødevarer for at se nærringsindholdet, og undersøge hvor meget energi der var i hvad.

Men efter færdiggørelsen af denne uddannelse, gjaldt det personligtræner uddannelsen.

 Personlig træning i Aalborg

Men det stopper ikke her. Selvom jeg på papiret nu officielt kan kalde mig ‘Personlig træner’, har det blot givet en lyst til videreudvikle mig endnu mere. Der er allerede nye kurser/uddannelser i tankerne, for selvom man ved ‘noget’, ved jeg overhovedet ikke ALT, og man kan altid blive bedre og dygtigere.

So here you go, min korte historie, om baggrunden og fremtidige planer.

Følg med på siden hvor jeg i en af de næste par dage vil lade de første par klienter fortælle om deres forløb og oplevelser.

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/12221575/?claim=cza4g9h7ttm”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Recent Posts
Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.