🎉 FEDT FEDT FEDT 🎉

via GIPHY

 

Du kan downloade din kostplan lige her

Download din kostplan her:

Download her:

Hvis du også nogle gange har det lidt stramt med træning og sundhed – Så kom med ind i mit FB fællesskab, hvor der står andre der også nogle gange har de samme udfordringer.

KLIK dig ind i gruppen her:

Hvem har du fået materialet af?


Jeg bruger kun metoder og træningsteknikker der er videnskabeligt bevist. Jeg har brugt mange år på at bygge mit CV op med relevante uddannelser indenfor træning og ernærring. Hvis du vil læse mere om mig og min baggrund finder du det her.


Jeg har stor erfaring med at hjælpe klienter i alle størrelser og former, og med hvert sit unikke mål. Jeg er ligeglad med om du er tyk eller tynd, stor eller lille. Hvis du ikke er tilfreds – er jeg heller ikke tilfreds.


Jeg gør alt for at både træningen og kosten tager udgangspunkt i dig og dit liv. Alt kan ændres undervejs hvis vi finder ud af at noget måske ikke passer ind i dit liv, som først antaget. Derfor får du et FORLØB, og ikke blot et enkelt program. Der skal være plads til ændringer.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
Gilbaks
Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.