fbpx

CASE: Camillas kamp ud af depression

 In Ikke kategoriseret

Camilla har allerede været igennem mange ting, i forhold til hendes unge alder. Det havde ført til depression og angst. Hvor Camilla udover indlæggelse, også havde været igennem en masse medicin som desværre nemt kan føre til ekstra kilo på kroppen.

Da Camilla kom til mig var hun nogenlunde ovenpå af depressionen, men angsten sad stadig i kroppen. Så vi gik forsigtigt til værks, tog fat om de ting hun kunne starte med at ændre, og fik langsomt kigget på træningen.

I starten trænede hun kun 1 x om ugen, hvor det foregik sammen med mig – men efter en måneds tid fik hun blod på tanden til også at prøve selv. Hun fik derfor et program som hun skulle følge når hun selv var afsted i centeret.

Startvægt: 81 kg.

Slutvægt: 70 kg.

Forløb: 12 uger med 1 x personlig træning om ugen.

Før/efter billeder

Undervejs i vores samarbejde røg der en masse kilo af kroppen, som ovenstående billeder tydeligt viser. Men udover et vægttab kom der også mere selvtillid til Camilla, og det med i starten at føle sig rimelig skræmt af at træde ind i et træningscenter var nu ingen problem for Camilla.

Det siger Camilla selv:

“Jeg er så glad for at jeg startede et forløb op hos Marianne. Hun har givet mig mere selvtillid til at jeg sagtens kan klare træningen på egen hånd nu. Kosten og vægttabet, ja det skal jeg bare fortsætte med, men ud fra de retningslinjer som jeg har fået af Marianne, og de mange samtaler om mine problemer, er jeg sikker på at jeg nok skal klare det”. Jeg kan på alle måder anbefalde hende. Jeg troede i starten at en personlig træner bare var sådan en der stod og råbte en ind i hovedet, men sådan er det slet ikke – i hvertfald ikke med Marianne.”

Tak til Camilla, for at dele hendes historie.

 

Har du overvejet hjælp til at nå dine mål?

Se hvad jeg tilbyder af forskellige forløb her:

Recommended Posts

Leave a Comment

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

3.762 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.