fbpx

Opdag hvordan nybagte mødre får mere overskud og genvinder styrken efter en graviditet !

Barnevognfitness

Barnevognsfitness i hele Nordjylland, på små Corona-venlige hold

8 ugers bootcamp

Efterfødselstræning forløb, for mødre på barsel med guldklumperne med på sidelinjen. Du får et Community med andre mødre der også er på barsel, som også kæmper med babyer der ikke vil sove, manglende energi til træning, og chokoladetrangen der presser på.

Få adgang til onlinetræningsvideoer du kan lave hjemme i stuen med din baby på sidelinjen, samtidig med du får fællestræning med de andre mødre på holdet.

Hvad går det ud på?

Dette Mor-Baby forløb er en god blanding af træning på hold (så du får en grund til at komme ud) + LIVE Video sessioner som du kan lave hjemme i stuen sammen med din baby.

En gang om ugen kommer vi til at have en fællestræning i dit valgte område. Med din baby og Barnevogn.

Der sker noget helt specielt til fællestræningerne, du får mødt andre mødre der er i samme situation som sig. Og ligemeget hvor hård en nat eller nætter du har med din baby, vil du have lyst til at dukke op til fællestræninger – fordi vi andre venter jo på dig.

Til fællestræningerne, er der er fokus på at få pulsen op, og få brugt de store muskelgrupper. Mens du i hjemmeopgaverne kan få lidt mere fokus på din bækkenbund så den bliver stærk igen – Samt få styr på dine måske delte mavemuskler efter graviditet.

Alle mødre (og deres babyer) kan deltage, ligemeget om du har trænet før eller ej. Jeg hjælper dig til at få tilpasset træningen til dit niveau. Det eneste krav er at din baby kan li' at være i barnevognen, da alt fællestræning selvfølgelig skal foregå udendørs!

Som certificeret personlig træner tilbyder jeg min udendørs Bootcamp til dig, der trænger til et skub for at komme i gang igen! Dig der har behov for et fællesskab for at komme i gang - og dig som gerne vil ud af fitnesscenteret og i stedet træne i skønne omgivelser med masser af frisk luft.

JEG hjælper dig, og får tilpasset øvelserne, så de passer til dig !

Udover fællestræninger, kommer der hver uge en extra træning inde i den lukkede Facebookgruppe som du også bliver en del af. Her kan du følge med hjemme fra stuen, så du kan træne 2,3 eller så mange gange om ugen du har lyst gange i alt (du kan blot gense videoerne)

​Udover træningen vil du få adgang til video-materiale, som går i dybden med alt du har brug for at vide om din kost, vaner og Hvordan man får styrket hele kroppen igen efter en graviditet, på en sikker effektiv metode.

Derudover får du det nok allervigtigste redskab til at få succes med dine mål - OPFØLGNING ! Jeg følger dig nemlig på tæt hold, skriver til dig hver uge, for at se om du har opnået dine mål eller om der er udfordringer der skal klares, så du får alle de bedste forudsætninger for at få succes.

Kommende hold 2021

Hold 1: Dronninglund

Opstart i uge

Tidspunkt: Mandag: 10:00

 

Hold 2: Aalborg, Skovdalen

Opstart i uge

Tidspunkter: Mandag: 12:00

 

Hold 3: Vodskov

Opstart i uge

Tidspunkt: Onsdag: 10:00

 

Hold 4: Aalborg, Vejgaard (Humlebakken)

Opstart uge

Tidspunkter: Onsdag: 12:00

 

Hold 5: Nørresundby

Opstart i uge

Tidspunkter: Fredag: 11:00

 

barnevognsfitness

Du får altså alle de bedste forudsætninger for at DU får succes !

Hvad får du ud af at deltage:

 • Du vil blive mere glad, energisk og få overskuddet tilbage i hverdagen.
 • ​Du kommer ud af døren, får brugt din krop, og får mere overskud til dig selv og din familie.
 • ​Du får hjælp til at forvandle træning fra en sur pligt til en sund og sjov vane – i selskab med ligesindede kvinder, der støtter og motiverer hinanden.​
 • Du får mødt andre nybagte mødre, der står i samme situation som dig.
 • ​Du får løbende support og støtte fra mig, da du hver dag vil kunne få fat på mig via chat, hvis du har udfordringer, spørgsmål eller brug for en pep-talk undervejs.

Det får du med, når du deltager:​​

 • 8 ugers træning af 55 minutters varighed (2 x ugentlige udendørs træninger på holdet)
 • 8 ugers LIVE hjemmetræningssession. En gang om ugen går jeg LIVE i vores gruppe, med et hjemmeprogram, som du kan følge med i hjemme fra din stue.
 • Video materiale som går i dybden med alt du har brug for at vide om din kost, vaner og vægttab. Så du kan naile din livsstilsændring.
 • 2 Live Online-foredrag. Til hvert foredrag snakker jeg om et emne indenfor kost og vaner - og du har mulighed for at stille spørgsmål til din træning, kost m.m,
 • 1 Lækkert opskrifthæfte inspiration til opskrifter som du kan bruge.
 • Personlig opfølgning. Hver uge kontakter jeg dig personligt for at følge op på dine mål, og for at holde dig til ilden.
 • Adgang til lukket FB gruppe for dit hold, hvor i kan inspirere og motivere hinanden

Et uddrag af nogle jeg har hjulpet:

3d77d947-baa0-4087-815e-b5e606a06068

“Jeg har haft Marianne som min træner siden jeg fik min den førstefødte og vil have hende indtil jeg er helt 100% tilfreds. 

Hun er den bedste gave jeg nogensinde har givet mig selv og er det hele værd!”

Mia
Mor til 2

2015-04-24 12.26.58

“Efter en laaaang graviditet, hvor jeg ikke lavede så meget som at rejse mig fra sofaen (sådan føltes det 😉 ) besluttede jeg mig for at komme i gang ca. 6 uger efter jeg havde født min lille dreng. Jeg havde brug for en der kunne guide mig og støtte mig i processen, ellers tror jeg aldrig jeg havde fået gjort så meget som en trilletur med barnevognen.

Marianne støttede mig under alle de 16 uger jeg var i gang, og var med til at motivere mig i at fastholde den gode rytme.

Selvfølgelig var der plads til barselhygge, men på et niveau hvor det ikke løb helt af sporet 🙂

Jeg kan helt sikkert anbefale Marianne til andre mødre”

Pernille
Mor til 1

Når du investere i forløbet får du altså:

✅  1 ugentlige fællestræning i 8 uger (Værdi: 1500 ,-)

✅  2 LIVE Hjemmetræningssession i 8 uger (Værdi: 1000 ,-)

✅  Videomateriale om kost og vaneændring (Værdi: 200 ,-)

✅  2 Online foredrag - hvor du kan stille spørgsmål (Værdi: 500 ,-)

✅  Opskrifthæfte (Værdi: 100 ,-)

✅  Personlig opfølgning hver uge i 8 uger (Værdi: 600 ,-)

✅  Adgang til lukket Facebookgruppe (Værdi: 200 ,-)

Samlet værdi: 4300 ,-

Din investering for det samlet forløb: 

1500 ,-

Hvem skal hjælpe dig i form?

Mit navn er Marianne – og det er mig der skal være din træner hvis du tilmelder dig holdet.

Jeg har arbejdet med personlig træning siden 2014, og jeg går meget op i at du får lært den korrekte teknik, og at du gradvist bliver  bedre, samtidig med at træningen skal være sjov !

Jeg har en Bachelor i Idræt, er uddannet personlig træner, samt været på flere kurser og uddannelser om hvordan den den nye mor-krop skal håndteres.

I November 2019 blev jeg selv mor til lille Arthur, og fandt ud hvor meget træning man kan lave sammen med Baby, som både er sjovt for mor og barn.

Læs hele mit CV her, hvis du vil vide hvem der skal ta’ dig i hånden under hele forløbet.

Træning til virksomheder
img_3988

Spørgsmål og svar

Hvilken slags træning er det og hvorfor hedder det barnevognsfitness?

De fleste børn er glade og rolige, sålænge barnevognen er i bevægelse - og det element tænker jeg selvfølgelig ind når jeg planlægger træningen. Vi bruger kroppen, simple redskaber jeg har, og får holdt barnevognen i gang !

Alle træninger foregår udendørs uanset vejret. Ved meget dårligt vejr, kan træningerne udskydes eller rykkes til en anden dag.​​

HVOR LANG TID EFTER EN FØDSEL SKAL DER VÆRE GÅET FOR AT JEG KAN DELTAGE?

Når DU er klar. Havde du ingen gener eller komplikationer i forbindelse med din graviditet og fødsel kan du sagtens deltage – også selvom du ikke har været til 8 ugers undersøgelse endnu.

HVAD HVIS JEG IKKE KAN KOMME EN AF DAGENE PGA. SYGDOM, DÅRLIG NAT, ELLER ANDET?

Skulle der være en ledig plads på et af de andre hold, er du velkommen til at bytte med de andre deltagere. Men så længe der er restriktioner i DK er der desværre ikke så meget at gøre, hvis holdet er fyldt.

Har du spørgsmål inden du bestemmer dig?

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Smid en besked, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.